TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çankırı, oyunu ailesi ile birlikte kullandı

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oyunu İzmir’in Konak İlçesi’nde bulunan İzmir Atatürk Lisesi’nde ailesi ile birlikte kullandı

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2018 13:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çankırı, oyunu ailesi ile birlikte kullandı

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oyunu İzmir’in Konak İlçesi’nde bulunan İzmir Atatürk Lisesi’nde kullandı. Bölünmez Çankırı’ya Annesi Aysun Bölünmez, Babası Süleyman Bölünmez, Eşi Talip Çankırı ve çocukları Ceyla ve Kaan da yanında bulunarak destek oldu. Oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Bölünmez Çankırı, şunları söyledi: “Mardin Milletvekilliğinden sonra Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve partimizin uygun görmesi ile İzmir’den milletvekili adayı gösterildim. Aday gösterildiğim andan itibaren il ve ilçe teşkilatları ile yoğun ve sıkı bir çalışma dönemi geçirdik. Sıkılmadık el, girilmedik kapı ve dokunmadık kalp bırakmadık. Bugünde milletimizle birlikte sandığa geldik. Bu çalışmalarımızın meyvesini inşallah sandıkta alacağız. Yeni sistemle Türkiye yeni hedeflere, yeni ufuklara, istikrar ve güven içerisinde ilerlemeye devam edecek. Seçimlerin bütün milletimize huzur, barış, kardeşlik getirmesini diliyorum.”

Bölünmez Çankırı, Atatürk Lisesi’nde oyunu kullandıktan sonra AK Parti İzmir İl Binası’na geçti ve burada diğer milletvekili adayları ve partililer ile seçimleri takip etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.