banner198

Dikkat elektrik faturası çarpmasın!

Elektrik dağıtım firması Enerjisa’nın Çankırı’nın bazı ilçelerinde iki aydır elektrik sayacını okumaya gitmediği iddia edildi.

Dikkat elektrik faturası çarpmasın!
banner145
Elektrik dağıtım firması Enerjisa’nın Çankırı’nın bazı ilçelerinde iki aydır elektrik sayacını okumaya gitmediği iddia edildi.


Haber merkezimize Orta ve Çerkeş ilçesinde yaşayan okuyucularımızdan gelen ihbarlar da; iki aydır dağıtım firması görevlilerinin sayaç okumaya gelmedikleri bildirildi. İki aydır okunmayan elektrik faturaların elektrik zammı sonrası kendilerine zamlı yansıyacağı endişesi yaşayan okuyucularımız, aylarca biriken elektrik faturasının tek seferde ödenmesinde büyük bir maddi külfet doğuracağını da şikâyetlerine eklediler.   


Sayaç okumalarında yanşan bu aksama ve tüketilen elektriğin fatura edilmemesinin bilinçli olarak bekletildiğini iddia eden vatandaşlar yetkililerden açıklama bekliyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 05:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Latif İnci
Latif İnci - 9 yıl Önce

Ben bir köy Muhtari olarak bu uygulamanın köylerde bağkur maaşı ile geçinen vatandaşlarımızı zor duruma sokacağı ve ödenmeyen elektrik faturalarini artıracağı kanaatindeyim. Ayrıca elektriğe gelecek zamda ayrı bir sıkıntı Yetkililer umarim bu işi bir an önce düzeltir

Bayram Özen
Bayram Özen - 9 yıl Önce

Nerde devlet mufestisleri iki fatura yatirmayinca vatandasin gozunun yasina bakmiyorlar devlet ne ise yarar birimleriyle

Selami Şahin
Selami Şahin - 9 yıl Önce

yılbaşında gelmesi muhtenmel olan zammı beklerler zamĺı tarifeden okurlar sayaçları sonrada haksız kazanç cebe neyi bekliyiorlarmış mantıklı bi açıklama yapsınlar millet e beklemede ve takipteyîz !!!!!

Rüstü Kırıs
Rüstü Kırıs - 9 yıl Önce

Sayactaki bilgileri yazarak fatura kestirmeye gittim enerjisaya...tabi sayaç okuma bedelini de aliyorlar..Hem yeterli hizmet gelmiyor ilcelere hem milletls resmen dalga geçiyorlar..Şikayet hattini aradim, dilekçe ulastirdim ama yine de sayaç okumaya gelmediler.

Hasan bozkurt
Hasan bozkurt - 9 yıl Önce

Aylık 70 _80 tl fatura öderken önümüzdeki ay 150-160 tl odemek zor olur diye gittim endeksleri söyledim faturami yaptırdım. Okuma personeli dosyaları yeniden düzenlendiği için okuma yapılmamış. Ayrıca yılbaşında zam yokmuş. Olsa bile sistem faturayı o günkü fiyata göre çıkartıyormus.koskoca Sabancı yalan mı söyleyecek

AYŞE
AYŞE - 9 yıl Önce

sizler 2 aydan bu yana gelmeyen faturalardan bahsediyorsunuz bayramören ilçesini̇n bazi i̇lçeleri̇ temmuzdan bu yana okunmayan sayaçlari vardir sorulduğunda düzgün bi̇r cevap almayi geçti̇ni̇z muhattap bi̇ri̇si̇ni̇ bi̇le bulamiyorsunuz o denli̇ vatandaşini düşünüyor bu devlet. daha nekadar fazla yolariz bu mi̇lleti̇ di̇ye!!!!!

SIRADAKİ HABER