banner198

Çankırı'da otomobil yayaya çarptı!

Çankırı şehir geçişinde bir otomobil yolun karşı yönüne geçmeye çalışan yaya çarptı, bir kişi ağır yaralandı.

Çankırı'da otomobil yayaya çarptı!
banner145
Ilgaz- Ankara yolu Çankırı şehir geçişinde bir otomobil yolun karşı yönüne geçmeye çalışan yaya çarptı, bir kişi ağır yaralandı.

 

Olay, sabah saatlerinde Yamuçlar mevkiinde yaya geçidi üzerinde meydana geldi. Kastamonu istikametinden Ankara yönüne gitmekte olan 37 EE 433 plakalı araç sürücüsü aşırı hızın etkisiyle karşıdan karşıya geçmekte olan ismi öğrenilemeyen yaya ya çarptı. Ağır yaralanan vatandaş olay yerine gelen ambulansla Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Görgü tanıkları, aracın aşırı hızlı geldiğini uzun fren yapmasına rağmen duramayarak yayaya çarptığını iddia etti. Aynı yolda sürekli yaralamalı ve ölümlü kazaların meydana geldiğini söyleyen vatandaşlar, "Bu noktada sürekli kazalar oluyor. Herhangi bir önlem alınmıyor. Belediye başkanı her konuşmasında kavşak yapılacağını söylüyor. Ama yıllardır kavşak proje halinde sürekli ihale ediliyor. Aynı yerde bir çok kaza meydana geldi daha kaç kişinin ölmesi ya da yaralanması gerekli yetkililerin harekete geçmesi için. Bu yol öğrencilerin ve yayaların sıklıkla kullandığı yoldur. Bir an önce önlem alınması gerekli." dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 04:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
ercan
ercan - 9 yıl Önce

çankırıdaki polisler anca belli satlerde kontrol ederler.kamyonlar çok aşıırı hızlı hele kırkevlerden kaptıran soluugu lise kavsagında alıyor..okadar uyarmamıza ragmen hala o bölgeye konulmayan mobese yüzünden 1 vatandaşın burnu kanasa vebali belediye başkanı ve polislere aittir.

zerrin uzun
zerrin uzun - 9 yıl Önce

Daha öncede kavşaklarda trafik ışıkları olması gerektiğini yazmıştım.şehrin tam ortasında Atatürk anıtı olan caddede karşıdan karşıya geçmek sihirbazlık istiyor, aynı şekilde istasyon kavşağı aynı durumda.şehirler arası yolculuklarda gözlemlediğim, yerleşim yerlerinde pek çok trafik ışığı vardır ve öncelik yayalarındır.Buradan sayın yetkililere çağrı yapmak istiyorum, Bu şehir halkıda daha insanca değerleri hak etmektedir.

ismail
ismail - 9 yıl Önce

istasyon kavşağınada çözüm bulunsun hacı alinin oraya ışıklandırma yapılmış yakında aktif olur burayada ışık şaaarrrrrrrrttttttttttt !!

SIRADAKİ HABER