“CANIMIZI FEDA ETMEYE DAİMA HAZIRIZ”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2017 - 09:14, Güncelleme: 20.03.2017 - 09:14
 

“CANIMIZI FEDA ETMEYE DAİMA HAZIRIZ”

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa şubesi, Çanakkale Zaferi ve Şehitler Gününü 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılan etkinlikte andı.
Dernek tarafından Manisa halkına lokma, peynir, ayran, bal, irmik helvası ikramı yapıldı. 3 saat süren hayır programının ardından şehitlerin ruhuna Kuranı Kerim okundu. Akabinde Şehzadeler Mehteran Takımı tarafından konser verildi. Dernek Başkanı Muharrem Turhan burada yaptığı açıklamasında; “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Geçmişte şerefle onurla görev yaptığımız Türk Silahlı Kuvvetlerimizden emekli olarak, bugün üyesi olduğumuz Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin mensupları olarak, dün olduğu gibi bu gün de içimizde taşıdığımız milli değerlerimize bağlılık duygularımızla ve aynı kararlılıkla ifade ediyoruz ki; bu cennet vatanımız, şanlı bayrağımız, istiklal ve bağımsızlığımız için canımızı feda etmeye daima hazırız.”dedi.     
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa şubesi, Çanakkale Zaferi ve Şehitler Gününü 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılan etkinlikte andı.
Dernek tarafından Manisa halkına lokma, peynir, ayran, bal, irmik helvası ikramı yapıldı. 3 saat süren hayır programının ardından şehitlerin ruhuna Kuranı Kerim okundu. Akabinde Şehzadeler Mehteran Takımı tarafından konser verildi.


Dernek Başkanı Muharrem Turhan burada yaptığı açıklamasında; “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Geçmişte şerefle onurla görev yaptığımız Türk Silahlı Kuvvetlerimizden emekli olarak, bugün üyesi olduğumuz Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin mensupları olarak, dün olduğu gibi bu gün de içimizde taşıdığımız milli değerlerimize bağlılık duygularımızla ve aynı kararlılıkla ifade ediyoruz ki; bu cennet vatanımız, şanlı bayrağımız, istiklal ve bağımsızlığımız için canımızı feda etmeye daima hazırız.”dedi. 




 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.