GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
CANİKLİ TEMKİNLİ KONUŞTU

CANİKLİ TEMKİNLİ KONUŞTU

Tarih 24 Şubat 2017, 00:04 Editör Dursun ONUR

TIME- AK Parti Giresun milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, referandum öncesi ‘Evet’in önde olduğunu iddia ederken, temkinli konuştu.

Canikli, 16 Nisan'da yapılacak referandum için, 'Her şey bitmiş gibi bir haleti ruhiye içine hiçbir zaman girmedik. Vatandaşa da saygısızlık olur' dedi


AK Parti Giresun milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, 16 Nisan’da yapılacak olan ‘Partili cumhurbaşkanlığı’nı merkeze alan anayasa değişikliği referandumunda ‘Evet’in önde olduğunu iddia etti.

'EVET ÖNDE AMA 'HER ŞEY BİTTİ' DEMİYORUZ'

Habertürk TV’de Ali Can Türkoğlu’nun sorularını yanıtlayan Canikli, referanduma ilişkin açıklamalar yaptı.

Canikli, ‘16 Nisan’da herhangi bir sorun görmüyoruz. Ama bu başka anlama gelmesin, 16 Nisan’da getirmek istediğimiz sistemin tam olarak anlatılması çabamız sürecek. Her şey bitmiş gibi bir haleti ruhiye içine hiçbir zaman girmedik. Vatandaşa da saygısızlık olur’ diye konuştu.

'MEVCUT SİSTEMİN NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL'

Türkiye’nin mevcut sistemini ‘ne olduğu belli değil’ olarak tanımlayan AK Parti Giresun milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, cumhurbaşkanları ile başbakanlar arasında sürekli kavgalar yaşandığını söyledi.

'BU YAPI İLE TÜRKİYE İLERİ GİDEMEZ'

Canikli, ‘ Şu anda sistem yürüyor. Bu liderliğin altında faaliyette bulunan bir başbakan var, sorun çıkmıyor. Ama her zaman bunun garantisi olmaz. 1982’den bu yana her zaman krizler oldu. İkili bir yapı içinde istikrarlı bir yönetim çıkmaz. Bu yapı ile Türkiye ileri gidemez. Bu çarpıklığın, bu çelişkinin giderilmesi gerekir. Yapmaya çalıştığımız bu’ değerlendirmesinde bulundu.

 

Bu haber 2011 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

HALKIN BAŞKANI GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

HALKIN BAŞKANI GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR GİRESUN TİME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aytekin Şenlikoğlu, her fırsatta esnaf...

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NA SAMİMİ KARŞILAMA

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NA SAMİMİ KARŞILAMA GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmeye ...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi