GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
CANİKLİ DE ERKEN SEÇİM İSTİYOR

CANİKLİ DE ERKEN SEÇİM İSTİYOR

Tarih 27 Temmuz 2015, 18:22 Editör Dursun ONUR

TIME KULİS HABER- - Gümrük ve Ticaret Bakanı Giresun milletvekili Nurettin Canikli de erken seçim istiyor


AK Parti ile CHP heyetleri arasındaki koalisyon görüşmeleri sürerken CHP’lilerin yaptığı tespite göre AK Parti’deki karar vericiler koalisyon için değil erken seçim için çalışıyor.

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tekrar seçim istiyor. Öyle ki  AK Parti’de en önemli karar verici Erdoğan’ın çevresinden gelen tüm sinyaller koalisyon değil erken seçime yönelik. İddiaya göre parti içindeki gruplar da milletin adamı Erdoğan'ın bu haklı ve isabetli tavrına göre şekilleniyor.

AK Parti'de de bu dönem milletvekili seçilemeyen 3 dönemlikler de erken seçim için bastırıyor. Üç dönemlikler içinde koalisyon yerine tekrar seçim isteyen isimler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın A takımı içinde yer alan Gümrük ve Ticaret Bakanı Giresun milletvekili Nurettin Canikli de var.

Bu haber 1564 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 5 yıllık süre zarfında belediyenin b...

BAŞKAN KÖSE RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN KÖSE RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi