Gazeteci Hüseyin Yavuz son yolculuğuna uğurlandı

VEFAT 23.06.2017 - 16:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3796+ kez okundu.
 

Gazeteci Hüseyin Yavuz son yolculuğuna uğurlandı

2 yıldır kalp nakli olmak için bekleyen,
...ancak önceki gün tedavi gördüğü Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi’nde aniden rahatsızlanarak hayatını kaybeden Gazeteci Hüseyin Yavuz, memleketi Keşap ilçesinde toprağa verildi.Yavuz için ilçenin Ortaokul Mahallesi’ndeki camide ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.Cami avlusunda Hüseyin Yavuz'un eşi Hülya Yavuz, kızı Özge ve kardeşi İsa Yavuz taziyeleri kabul etti.  Törene Vali Hasan Karahan, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür,  İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel, Keşap Kaymakamı Rasim Belge, CHP İl Başkanı Necati Tığlı, AK Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, İl Genel Meclis Üyeleri Tahsin Dervişoğlu ve Mehmet Yılmaz, bazı STK temsilcileri, gazeteci meslektaşları, yakınları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.Namazın ardından Yavuz'un cenazesi Uğurca Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi. Hüseyin Yavuz, tedavisi sürerken yaptığı açıklamalarda organ naklinin önemine dikkat çekerek, "Şuanda bildiğimiz kadarıyla ülkemizde 900 kişi kalp nakli bekliyor ve bende bunlardan biriyim. Yani şansım 900’de bir" demişti.Yavuz ailesinde genetik olarak bulunan hastalıktan dolayı 3 ağabeyini de aynı şekilde kaybetmişti. 46 yaşındaki Hüseyin Yavuz, pek çok TV programı yapım ve sunuculuğundan sonra, son 10 yıldır Yeni Giresun Gazetesi sahibi Suna ve Hakan Akbaş'ın yayın organlarından olan Yeşil Çotanak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü görev yapıyordu.
2 yıldır kalp nakli olmak için bekleyen,
...ancak önceki gün tedavi gördüğü Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi’nde aniden rahatsızlanarak hayatını kaybeden Gazeteci Hüseyin Yavuz, memleketi Keşap ilçesinde toprağa verildi.
Yavuz için ilçenin Ortaokul Mahallesi’ndeki camide ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Cami avlusunda Hüseyin Yavuz'un eşi Hülya Yavuz, kızı Özge ve kardeşi İsa Yavuz taziyeleri kabul etti. 
Törene Vali Hasan Karahan, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür,  İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel, Keşap Kaymakamı Rasim Belge, CHP İl Başkanı Necati Tığlı, AK Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, İl Genel Meclis Üyeleri Tahsin Dervişoğlu ve Mehmet Yılmaz, bazı STK temsilcileri, gazeteci meslektaşları, yakınları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
Namazın ardından Yavuz'un cenazesi Uğurca Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi. Hüseyin Yavuz, tedavisi sürerken yaptığı açıklamalarda organ naklinin önemine dikkat çekerek, "Şuanda bildiğimiz kadarıyla ülkemizde 900 kişi kalp nakli bekliyor ve bende bunlardan biriyim. Yani şansım 900’de bir" demişti.
Yavuz ailesinde genetik olarak bulunan hastalıktan dolayı 3 ağabeyini de aynı şekilde kaybetmişti. 
46 yaşındaki Hüseyin Yavuz, pek çok TV programı yapım ve sunuculuğundan sonra, son 10 yıldır Yeni Giresun Gazetesi sahibi Suna ve Hakan Akbaş'ın yayın organlarından olan Yeşil Çotanak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü görev yapıyordu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.