Haberler

Cani Koca, Çocuklarının Gözü Önünde Eşini Bıçakladı

Güncelleme:

İstanbul'da cani koca, çocuklarını dövdüğü gerekçesiyle eşini çocuklarının gözü önünde bıçakladı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kocayı gözaltına aldı.

İstanbul'da Orhan K., yaramazlık yaptığı gerekçesiyle çocuğunu döven eşi Hanife K.'yı çocuklarının gözü önünde bıçakladı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kocayı gözaltına aldı.

YARAMAZLIK YAPTIĞI GEREKÇESİYLE ÇOCUKLARINI DÖVDÜ

Olay saat 12.45 sıralarında İncirtepe Mahallesi 240. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Hanife K., yaramazlık yaptığı gerekçesiyle çocuğunu dövdü. Olaya tanık olan baba Orhan K. eşiyle tartıştı.

ÖNCE DARP ETTİ SONRA BIÇAKLADI

Tartışma büyüyünce koca eşini önce darp etti ardından da bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı kadın ambulansla Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

KOCA GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, eşine ve çocuklarına dehşeti yaşatan kocayı gözaltına alındı. Çocuklar ise anneanneye teslim edildi.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul DHA 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Türk vatandaşı:

Şu esenyurt ülkenin yüz karası bu ilçe çok pis yer nerde kötü kişiler varsa orda

10
1
yanıtYanıtla
murteza:

panik atağı vardır :)

1
5
yanıtYanıtla
Izmir:

Yuhhhh sizin adamliginiza....gucunuz kadinlara ,cocuklara yeter ancak....ciksana erkeksen kendi gucundeki kisinin karsisina pislik..

3
2
yanıtYanıtla
Br:

Doğru oku haberi

yanıt0
yanıt0
Ayse:

Kadın cocugu dovdu dıye kendiside şiddeti engelleyerek kadını bıcaklamış

3
1
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Klavye delikanlılığı yapmayın hemen, ne olduğunu bilmeden, şiddete karşıyız her zaman sebep ne olursa olsun, ama bazen erkek yada kadın farketmez, fazla zorluyorlar karşısındaki insanı...

3
0
yanıtYanıtla
günah:

Çocukların gözü önünde bu olmamalıydı. . O yavruların ruh halini düşündümde. . . Bazıları ana baba olmayı haketmiyor. .

2
0
yanıtYanıtla
büşranur:

Aynen çocukları uzaklaştırıp kadını öyle bıçaklamalıydı yanlış yapmış

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title