Haberler

Vicdansız Koca, Bulaşıkları Yıkamayan Karısını Bıçaklayıp Uykuya Daldı

Güncelleme:

Bursa'da alkollü halde eve gelen koca, bulaşıkları yıkamadığı için tartıştığı karısını bıçakladıktan sonra koltukta uykuya daldı. Polis ekipleri, uyuyakalan vicdansız kocayı uyandırıp gözaltına aldı.

Bursa'da alkollü olduğu iddia edilen Güngör A. bulaşıkları yıkamadığı için tartıştığı eşi Emine A.'yı ekmek bıçağı ile bacağından bıçakladıktan sonra, koltukta uyudu. Eve gelen polis, kocayı uyandırıp, gözaltına aldı.

Olay Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Pınarbaşı Mahallesi Aşıklar Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre gece yarısı alkollü halde eve gelen Güngör A. (41) yemek için mutfağa girdi. Bulaşıkların yıkanmadığını görünce de uyuyan eşi Emine A.'yı (36)uyandırdı.

EKMEK BIÇAĞINI ALIP KARISINI BACAĞINDAN BIÇAKLADI

Çift, yıkanmayan bulaşık nedeniyle tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma sırasında Güngör A. mutfaktan aldığı ekmek bıçak ile Emine A.'yı bacağından bıçakladı. Ardından da koltuğa geçip, uykuya daldı.

CANİ KOCA GÖZALTINA ALINDI

Emine A. ise polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Emine A. hastaneye kaldırırken, polis ekipleri Güngör A.'yı uyandırıp, gözaltına aldı.

"'BUNLARI NEDEN YIKAMADIN' DEYİP BIÇAKLADI"

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Emine A. polise verdiği ifadesinde, "Uyuyordum, eşim geldi ve beni uyandırarak, mutfağa götürdü. Tezgahın üstünde duran bulaşıkları göstererek, 'bunları neden yıkamadın, neden temizlik yapmadın' dedi. Ben de 'yorgun olduğum için yıkayamadım, yarın yıkayacağım' dedim. Arkamı döndüm. O esnada mutfaktan aldığı bıçak ile beni bacağımdan bıçakladı, sonra da odaya giderek, koltukta sızdı, kaldı" dedi.

Polis soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Haberler

500

Yorumlar (41)

cevo:

kesin erkeklerle yazisiyordu,,adam hakli

6
36
yanıtYanıtla
Harbici:

alkol alması kesinlikle doğru değil ama bu kadınlarda insanı delirtir akıllısı yok

10
22
yanıtYanıtla
kimmi:

u lan sen kendine hizmetçi mi aldın yoksa hanım mı? bu ne terbiyesizliktir böyle.

20
7
yanıtYanıtla
ahmet:

böyle iti ite kırdıracaksın. atacaksın aç itlerin önüne , kadın bıçaklamak ne iyi göstercekler. erkek müsveddelerinin gücü kadınlara yeter. şerefsiz ve şerefsiz bir mahluk

21
1
yanıtYanıtla
dogrulukmucesaretmi:

nedir bu kadinlarin cektigi disarda calis evde calis erkekler disardaki isi biliyor eve gelip yiyip icip yatiyorlar biraz eslerinize yardim edin kadinlarda insan makina degil

13
3
yanıtYanıtla
SAKALLI:

GARI MILLETI YINE BASTI KOCASININ KUYRUGUNA BULASIGINI YIKAMAYAN KARIYI TASIMAYIN CUNKU PISTIR

4
11
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Evlilikte ve aile içinde her şey ortaktır. . kadın yorgunsa kocası yıkar bulaşıkları veya çocuklar yıkar. . . o evde sadece kadın yaşamıyor . . . ben avrupada çok görüyorum. eşlerinin ve çocuklarınında annelerine yardım ettiklerini tabiki böyle olması. gerek. . . . . hayat dediğin ortak olmalıdır . . hayat dediğin şiddet uygulayarak geçmez, hayat dediğin sevgi ve saygıyla geçer. . . .

14
1
yanıtYanıtla
demet:

Kasten adam yaralama var, Almanya''da olsa bu 35 yıl yer en az.

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

pasaklı kadınlara ders vermeli bence iyi yapmış

2
7
yanıtYanıtla
cok muhım:

bole adamla bosanın cocuklar ıcın sabretmeyın yoksa anne ölüyo cocuklar zaten bole adamın elınde telef olur

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title