Caner Erkin krizinin perde arkası ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Trabzon'a götürülmeyen Caner Erkin'in, Göztepe maçında oyundan çıkarken teknik heyete gösterdiği tepki nedeniyle kadroya alınmadığı aktarıldı.

Caner Erkin krizinin perde arkası ortaya çıktı
Caner Erkin krizinin perde arkası ortaya çıktı
GİRİŞ 28.02.2021 11:00 GÜNCELLEME 28.02.2021 12:12
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Geçen hafta alınan Göztepe yenilgisinin ardından şampiyonluk yarışında bir adım geride kalan Fenerbahçe rakiplerinin kazandığı haftada Trabzon'da hata yapmak istemiyor.

TAKIMIN EN ÇOK ASİST YAPAN OYUNCUSU

Karadeniz ekibi ile önemli bir maça çıkacak olan sarı lacivertli ekipte, takımın en çok asist yapan oyuncusu olan Caner Erkin kadroya alınmadı.

KADRODA OLMADIĞINI GÖRÜNCE DİREKT EVE GİTTİ

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre, hafta içi yapılan çalışmalarda yedek takımda olacağı belli olan Erkin, dün maç kadrosuna alınmadığını öğrenince antrenmanın ardından direkt olarak evine gitti.

OYUNDAN ALINIRKEN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Deneyimli oyuncunun kadroda neden yer almadığı merak konusu olurken, geçen hafta oynanan Göztepe maçında oyundan alınırken teknik heyete gösterdiği tepkinin bu kadarda önemli rol oynadığı öğrenildi. Göztepe'nin Halil'le attığı golde de hata yapan Caner'e Erol Bulut tepki göstermişti. Caner bu maçtan önce de oyundan alındığı bazı karşılaşmalarda hocasına tepki gösterdi.

İPLER GENÇLERBİRLİĞİ VE BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA KOPTU

Fakat ikili arasındaki gerilim daha önceye dayanıyor. Ligin ilk yarısında formdayken Gençlerbirliği maçında yedek kulübesinde olan Caner, bu maçta oynamak istediğini Erol Bulut'a bildirmişti. Milli takımdan döndüğü gerekçesiyle oyuncusunu dinlendiren Bulut, Caner'i bir sonraki hafta Beşiktaş derbisinde de yedek bırakmıştı. Caner de bu karar sonrası hocasına güvenini kaybetti ve ipler büyük ölçüde orada koptu.

YORUMLAR 18
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    volkan,emre,caner bunlar yediği kaba pisleyen türden.erol bulut düşmüş şeytan üçgenine
    Cevapla
  • bjk li 3 yıl önce Şikayet Et
    sezon sonu anadolu takımlarına takas karşılığı giderrr.. giderki sergenin büyük hoca olduğu ortaya çıkar işe yaramayan biri olduğunu anladı gönderdi bjk den büyüksün sergeeenn
    Cevapla
  • Doğukan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir çok oyuncu bunu yapar zaman zaman aslında Erol’un bunu anlaması gerekiyor genelde hırslı oyuncular , kaybetmeyi sevmeyenler bu şekilde davranır !!! Bence bir sorun olmamalı eğer Futbolcu geçmişiniz varsa bunu en iyi Hocalar anlamalı ve saygı gösterilmeli . Maçta doğru gitmeyen sebeplerden biri de çıkan oyuncudur ve aslında kendine kızıyordur daha iyi oynamadığı için çünkü kaybetmeyi sevmezler !!! Kalan sürede belki daha iyi oynardım diye üzülür çıkarılırken !!! OLAY BUNDAN İBARET ... Bir ceza verirsiniz ama bu kadro dışı olamaz !!! Oyuncuyu kaybetmek marifet değil kazanmak marifettir !!!
    Cevapla
  • Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın parasını bir toptan alan insanların böylesine tepki göstermesi normal neden şaşırıyorsunuz ki
    Cevapla
  • baht 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan çokpasa değil herkes oyuna bakıyor adamda BİRDE ahlak olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle