Geçen yıl aynı takımla Küçükler Antalya 2.'si olan Çandır ŞÖMSK Ortaokulu bu yıl da Yıldız Erkekler Voleybol Takımı olarak Antalya 2.'si olmayı başardı.

Yıldız Erkekler Voleybol Serik İlçe Şampiyonasında ilçe birincisi olarak Serik'i Antalya da temsil eden Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu ilk olarak Antalya'da yapılan zorlu müsabakalarda eleme kısmında tüm rakiplerini geçerek gruplara kaldı. Grup maçlarında da başarılı sonuçlar alan ilçe temsilcimiz topladığı puanlarla Antalya ikincisi olmayı başardı. Böylelikle geçen yıl Antalya'yı bölge elemelerinde temsil eden Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı bu yıl da Antalya'yı yıldız erkeklere kategorisinde Türkiye Bölge Elemlerinde temsil etmeye hak kazandı.

Çandır ŞÖMSK Ortaokulu Müdür Ahmet Acarer; ''Antalya 2.si olan Yıldız Erkekler Voleybol Takımımızı ve Hocaları Löman Cemilegil'i kutlarım. Kıl payı kaçan şampiyonluğa da üzülmemek elde değil. Bundan sonraki hedefimiz Antalya'mızı Türkiye çeyrek finallerinde temsil etmek'' dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi