Çanakkale'de 45 Anzak'ı Taşıyan Otobüs Seyir Halindeyken Alev Aldı - Son Dakika
3.Sayfa

Çanakkale'de 45 Anzak'ı Taşıyan Otobüs Seyir Halindeyken Alev Aldı

Çanakkale Kara Savaşları'nın ve Anzak Çıkarması'nın 103. yıldönümünü kutlamaları için Türkiye'ye gelen 45 Anzak'ı taşıyan otobüs seyir halindeyken alev aldı.

24.04.2018 19:51  Güncelleme: 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Kara Savaşları'nın ve Anzak Çıkarması'nın 103. yıldönümü anma törenlerine katılacak Anzakları taşıyan otobüs seyir halindeyken alev aldı. 45 Anzak'ı taşıyan otobüs tamamen yandı.

Çanakkale'de 45 Anzak'ı Taşıyan Otobüs Seyir Halindeyken Alev Aldı

TÖRENE KATILMAK İÇİN ÇANAKKALE'YE DOĞRU YOLA ÇIKTI

Uçakla İstanbul'a gelip anlaştıkları tur şirketi ile önce Kapadokya ardından İzmir ve Balıkesir'in Ayvalık ilçesini gezen 45 kişiden oluşan Anzak kafilesi, Çanakkale Kara Savaşları'nın ve Anzak Çıkarması'nın 103'ncü yıldönümü anma törenlerine katılmak üzere otobüsle Çanakkale'ye doğru hareket etti.

Çanakkale'de 45 Anzak'ı Taşıyan Otobüs Seyir Halindeyken Alev Aldı

BAGAJDAKİ VALİZLER YANGINDA ZARAR GÖRDÜ

Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu rampalarında Ömer Tavukçu'nun kullandığı 34 JP 3604 plakalı tur otobüsünün motor kısmı alev aldı. Durumu fark eden sürücü Ömer Tavukçu, kafileyi hemen otobüsten indirdi. Anzak kafilesi söndürme çalışmalarını izlerken, Küçükkuyu Belediyesi İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonunda otobüsteki alevleri söndürdü. Otobüsün bagajında bulunan valizler yangında zarar gördü.

Çanakkale'de 45 Anzak'ı Taşıyan Otobüs Seyir Halindeyken Alev Aldı

KAZADA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Olay yerine önce Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan gelerek, söndürme çalışmalarını izledi. Ardından Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin daha sonra da Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik gelerek yolcularla yakından ilgilendi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, yolcular ayarlanan başka bir otobüs ile Çanakkale'ye gönderildi.

Çanakkale\'de 45 Anzak\'ı Taşıyan Otobüs Seyir Halindeyken Alev Aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çanakkale'de 45 Anzak'ı Taşıyan Otobüs Seyir Halindeyken Alev Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • harun: dedeleri yandı torunlarıda yansin 10 14 Yanıtla Dortmund Rambo: bu nasıl bi yorum ya? Onunkiler yanı da biizmikiler yanmadı mı? 0 2
  • adalet: GEÇMİŞİ BIRAKIN ÜLKENİN KALKINMASI İÇİN DIŞARIDAN PARAYA İHTİYACI VAR ... CAHİL ADAMLAR SIĞIR GELDİNİZ SIĞIR GİDECEKSİNİZ. 7 3 Yanıtla
  • Thecadavre: Bunlarin birini bile ülkeye sokmayacaksın 1 8 Yanıtla
  • Dardanelles : SİZİN ACINIZ BİZİM ACIMIZDIR 4 2 Yanıtla
  • Şehit Yakını: ülkemizdeki tüm gavurları ya sibiryayaya yada kuzey koreye gönderelim. 2 4 Yanıtla
  • TÜRK: Ne isi var bunlarin her sene burda def edin 1 1 Yanıtla
  • TURGUT REİS: DEDELERİNİ BENİM 2 DEDEM GÖMDÜ İZİN VARSA BENDE BU GELEN NESLİ GÖMERİM 0 0 Yanıtla
  • Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi
    16:44 Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi

    Balıkesir'in İvrindi ilçesinde tefecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, şüphelinin evinde çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi. Operasyon sonucunda ruhsatsız tabancalar, bıçaklar, senetler ve tapu kayıtları gibi belgeler bulundu. İvrindi Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında işlem başlattı.

  • Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi
    16:35 Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir vatandaş yanan arabasına müdahale ederken kalp krizi geçirdi. İlçeye bağlı Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesinde Osman Çubuk idaresindeki otomobil rampaya doğru seyir halinde iken motor kısmından alev aldı. Çubuk (76) ve eşi yanan otomobilden son anda kendilerini dışarı attı. Osman Çubuk arabasının motor kısmında çıkan yangına kendi çabaları ile müdahale etmeye çalıştığı esnada fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Yanan otomobil ihbar üzerine belirtilen yere gelen Tunçbilek Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Fenalaşarak yere yığılan Osman Çubuk için çağrılan 112 acil servis ekipleri, Çubuk'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Çubuk'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

  • Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı
    16:29 Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan tartışmanın ardından bir grup müşteri av tüfekleriyle mekana ve havaya ateş açtı. Polis, kimlikleri belirlenen 6 şüpheliyi operasyonla gözaltına aldı.

  • Bolu'da tartışma sonucu eş ve kayınpederini öldüren damat adliyeye sevk edildi
    16:24 Bolu'da tartışma sonucu eş ve kayınpederini öldüren damat adliyeye sevk edildi

    Bolu'da yaşanan olayda, tartıştığı eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldüren damat, adliyeye sevk edildi. Olayda ayrıca kayınvalidesini de yaralayan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Tartışmanın nedeni olarak geçimsizlik gösterildi.


Advertisement