Advert
Advert
Advert

Çanakkale Ziraat Odası Durmuyor, Çalışıyor

Çanakkale Ziraat Odası Durmuyor, Çalışıyor
Çanakkale Ziraat Odası Durmuyor, Çalışıyor
Bu içerik 2386 kez okundu.

    Çanakkale Ziraat Odası Başkanlığı olarak dolu bir haftayı daha geride bırakıyoruz.

    Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail KAYA, hafta başında Çanakkale Ziraat Oda Başkanlarının da katıldığı TZOB eğitim semineri için Ankara’ya giden başkanlar, eğitim aralarında bir takım ziyaretler de gerçekleştirdi. İlk olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet DANİŞ’i ziyaret eden başkanlar ardından Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’in misafiri samsun rent a carlar. Görüşmelerde Çanakkale tarımı, fiyatlar, hastalıklarla mücadele ve kurulacak olan Ezine Gıda İhtisas OGB ana gündem maddesi samsun rent a car. İki günlük TZOB Eğitim Semineri’nde Oda Başkanlarına hukuk, odalar organizasyon, muhasebe, personel, tescil, SGK, aidat uygulamaları, ZOBİS ve bilgi işlem uygulamaları, medya ve medya ile ilişkilerin yönetimi, teftiş ve yönetimde protokol konularında ayrıntılı bilgi verildi. Seminerde oda başkanlarının görüş ve önerileri alındı, bölge sorunları masaya yatırıldı. 

     Çanakkale Valisi Orhan TAVLI’nın başkanlığında Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde yapılan tarımının tüm paydaşlarının buluşma toplantısına Çanakkale Ziraat Odası Meclis Başkanımız Necmi MUTLU katıldı. Sunum ve sohbet eşliğinde geçen toplantıda 2016 yılın değerlendirmesi ve 2017 de yapılabilecek projeler hakkında konuşuldu. Meclis Başkanımız Necmi MUTLU toplantı sonrasında Vali Orhan TAVLI’ya Çanakkale tarımına verdiği destekten dolayı hediye sepetini takdim etti.

     21-23 Şubat tarihleri arasında Parion Otel’de düzenlenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Saroz Körfezi ÖÇKB (Özel Çevre Koruma Bölgesi) yönetim planı ikinci paydaş toplantısına Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyemiz Şener AKÇAY katıldı. Üç gün süren toplantıda 22 Aralık 2010 tarihinde Bakanlar Kurulu kararı ile “Özel Çevre Koruma Bölgesi” ilan edilen Saroz Körfezi ÖÇKB’nin (Özel Çevre Koruma Bölgesi) adana escortel alan 538,76 km2, adalar dahil karasal alan 191,45 km2 olmak üzere tamamının Gelibolu ilçesi sınırları içerisinde kalan toplam alanın 730,21 km2 samsun rent a carğunun anımsatıldığı toplantıda, daha sonra uygulama hedefleri ve faaliyetler üzerindeki çalışmalar sunumla anlatıldı.




Haber-Fotoğraf: Ahmet YETKİN




Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Kışlak Mücadelesi Çalışmaları Yürütülüyor
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti
Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti