""

Çanakkale bir Zafer’den ötedir « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 23:09

Çanakkale bir Zafer’den ötedir

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Çanakkale Zaferi’nin kutsal vatan toprağı için canlarını feda eden Türk evlatlarının inançla, imanla kol kola göğüs göğse sergiledikleri bir varoluş mücadelesi olduğunu söyledi.

Çanakkale bir Zafer’den ötedir
Son Güncelleme :

19 Mart 2018 - 9:37

Şenliler, Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümü ve Şehitler Günü Dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şehitlere rahmet dileyen Şenliler, Suriye’de Afrin operasyonuna katılan kınalı kuzulara da muzafferiyet temenni etti.
Çanakkale Zaferi aynı zamanda Kurtuluş Savaşı’nın fitilini de ateşleyen kutlu bir mücadele olduğunu ifade eden Şenliler; “İşte, bu benzersiz zaferin şeref payı, ‘Ya istiklal, ya ölüm’ yol ayrımına gelindiğinde, ‘Gerçekten inanıyorsanız üstünsünüz’ ilahi ilkesini kendi üzerilerinde layıkıyla somutlaştırabilen aziz Türk milletinindir. Çanakkale Zaferi, bu topraklar üzerinde çökmekte olan bir devletten ‘Yeni bir Türkiye’ yeşertenlerin eseridir.
Çanakkale’deki destansı mücadelenin en büyük motivasyonu, inanç, vatan aşkı ve özgürlük tutkusu, bugün başta Afrin olmak üzere diğer cephelerde kahraman Mehmetçik tarafından tıpkı ataları gibi tüm dünyaya sergilenmektedir. Dün Çanakkale’de yedi düvele karşı nasıl direnmişsek, bugün de bölenlere, böldürenlere ve her türlü emperyal projelere karşı yine yiğitçe direneceğiz. Milli birlik ve beraberliğimize zarar vermeye çalışanlar asla amaçlarına ulaşamayacaktır. Üniter devlet yapımıza saldıranlar, Anadolu’da Türk’ün varlığını yadırgayanlar ve savaş açanlar, tarihin tozlu ve kara sayfalarında kaybolacaklardır. Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi hürmet ve rahmetle yad ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.