Çamsan Çalışanları Piknikte Buluştu

Türkiye’nin en büyük 500 firması arasında yer alan Çamsan Entegre’nin geleneksel hale getirdiği ‘Aile Pikniği’ Sapanca’da gerçekleşti.

Çamsan Çalışanları Piknikte Buluştu



Çamsan Entegre İnsan Kaynakları departmanı tarafından organize edilen piknik organizasyonunun 6'ncısı düzenlendi.

Piknik alanına girişte animasyon ekibi ve müzik eşliğinde karşılanan misafirler gün boyu eğlendi. Renkli görüntülere sahne olan piknik organizasyonu zengin menüsü ve sınırsız içecek standıyla takdir topladı. Çalışanların keyifli bir gün geçirmesi için bütün detayları planlayan İnsan Kaynakları ekibi misafirler tarafından tebrik edildi.

Müzik, eğlence ve ziyafet
Çamsan Entegre çalışanları ve aileleri fabrika servisleriyle piknik alanına geldiler.  İnsan Kaynakları departmanı alana gelen konukları kapıda karşılayıp gün boyu eğlenmeleri için adeta seferberlik ilan etti. Çocuklar için oyun grupları, yetişkinlere özel oyunlar ve çalınan müzik eşliğinde eğlence başladı. Çamsan’ın geleneksel pikniğinde bu yıl misafirlere Hint Kınası sürprizi yapıldı. Hint kınacısı gün boyu misafirlere seçtikleri figürleri işledi.

Emekçilere Ödül
Ülke ekonomisine sağladığı katkı, yarattığı istihdamla fark yaratan Çamsan emekçilerini unutmadı. Kurumda 5-10-15 ve 20 yılını dolduran emekçiler piknik alanında düzenlenen törenle ödüllendirildi. Vefanın ve emeğe saygının da öne çıktığı organizasyonda gerçekleşen yarışmalar büyük ilgi gördü. Koca ayak, sutaşıma, bilek güreşi, dart turnuvası, su balonu, ilginç penaltı yarışması ve pikniklerin olmazsa olmazı halat çekme yarışmaları kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Panayır çadırlarında yapılan halka atma, langırt ve daha birçok oyun yoğun ilgi gördü.

Bütün Çocuklar Şampiyon
Pikniğe katılan bütün çocuklar günün şampiyonu ilan edilerek hepsine madalya verildi. Animatörler eşliğinde gerçekleşen yarışmalara katılıp dereceye girenlerde yine madalya ile ödüllendirildi. Çamsan çalışanları sadece yarışmalarda değil sahnede esen Karadeniz rüzgarına ayak uydurup horon teperken, erik dalı yine organizasyonda en çok ilgi görenler arasında yerini aldı. Gün boyu süren piknik bir sonraki etkinlikte buluşma temennileri  ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2018, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184