:

:

:

Çamlıyayla Belediye Başkanı Tepebağlı, Mazbatasını Aldı

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı’ndan 3. Kez Çamlıyayla Belediye Başkanı seçilen İsmail Tepebağlı, mazbatasını aldı.
Tarih: 8 Nisan 2019 Pazartesi 12:16
Çamlıyayla Belediye Başkanı Tepebağlı, Mazbatasını Aldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

 Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday gösterilerek seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanan Tepebağlı, eşi Zübeyde Tepebağlı, MHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Ali Rıza Genç ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Tarsus Adliyesi’ne geldi.
 İlçe Seçim Kurulu tarafından hazırlanan mazbatayı Çamlıyayla İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Engin Koç’un elinden alan Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve Meclis Üyeleri daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Çamlıyayla’da 10 yıl gibi uzun bir dönem belediye başkanlığı yaptığını ve geçmişinin belli olduğunun altını çizen Tepebağlı, "Bu çerçevede halkımızla 10 yıldır beraberdik, iç içeydik. Düğünlerinde halaylarını çektik, cenazelerinde sallarını tuttuk, nişanlarında nişan yüzüklerini taktık, iyi ve kötü günlerinde de beraberdik.

Çarşıda da bizi gördüler, pazarda da bizi gördüler. Esnaflarımızda bizi yanlarında gördü, kısaca herkes bizleri yanında gördü. Bu sadece benim başarım değil, teşkilatımızın, ilçe yönetim kurulumuzun, kadın kollarımızın, ülkü ocaklarımızın, gençlik kollarımızın başarısıdır.

Bu dönemde AK Parti ile beraber olmamız sebebiyle de AK Partili arkadaşlarımızın katkısı dolayısıyla bu hepimizin başarısı.

Bu birlikteliğin başarısıdır. Halkımız bu birlikteliğe ülkücü ve AK Parti kadrolarına güvendi. Bu kapsamda bizlere güvendikleri için kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 595 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2