Haberler

Camiye bırakılan notu gören imam, mutluluktan uçtu

Güncelleme:

Mersin'de, yol kenarındaki camide telefonunu şarj eden bir vatandaş, "helallik" istediği bir not yazarak camiye 2 TL bıraktı. Cami imamı, "Çok duygulandım. Bu kardeşimizden Allah razı olsun" dedi.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, yol kenarındaki camide telefonunu şarj eden bir vatandaş, 'helallik' istediği bir not yazarak camiye 2 lira bıraktı. Olayı anlatan imam Muhammed Gül, "Çok duygulandım. Helal yollardan hayatına devam eden Müslüman kardeşlerimizin var olması beni çok mutlu etti" diye konuştu.

İnsanlara örnek olacak davranış, Bozyazı ilçesi Tekmen Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde bulunan Doğancılar Camisinde gerçekleşti. Namaz vakti camiye gelen imam Muhammed Gül, vaaz kürsüsünün üzerinde bir not ile iki lira gördü. Bırakılan notta, "Malatya'dan selamlar. Geçerken telefon şarj ettik. Bıraktığım para onun için. Hakkınız geçiyor ise helal edin. Selametle" yazısını okuyan imam hem şaşırdı hem çok duygulandı.

İMAM GÜL, DUYGULARINI PAYLAŞTI

D-400 Karayolu üzerinde seyahat eden ve ismi bilinmeyen vatandaşın, Doğancılar Camisinde telefonunu şarj ettiğinin anlaşıldığını belirten İmam Gül, ilk defa böyle bir olay ile karşılaştığını söyledi. Gül, "Çok duygulandım. Kul hakkını düşünen mümin kardeşlerimizin olması beni sevindirdi. İnsanlarımız içinde hala bu şekilde düşünen, helal yollardan hayatına devam eden Müslüman kardeşlerimizin var olması beni çok mutlu etti. Bu kardeşimizden Allah razı olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Bozyazı Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (119)

aslan:

imam kardeş ne yapmış iki lirayı

9
41
yanıtYanıtla
NOYAN:

50 kuruşuyla elekt fat. ödemiş gecikmesıyleberaber 63 kr olmuş. halıları değiştirmiş 80 kuruşa . kalan 57 krşda şarz aletleri almış ki gelen şarz ede

yanıt30
yanıt2
Fevzi:

Türkiyemizde çok güzel insanlarda var, güzel şeylerde oluyor ama maalesef gavur medya görevini yapıyor sürekli olumsuzluklarla halkı kışkırtmak için elinden geleni yapıyor.

33
6
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

ne güzel herkes böyle hasas olmalı 30 yıl elektrik teknisyenliği yaptım paralı parasız günlerim oldu birgün dahi kaçak elektiriğe tenezül etmedim ve kamu malından çalmak en büyük günahlardandır ve tezatır bu konuda hasas olmiyanlar en çok hastahanelerde ve devlet hizmetleri aksayınca şikayet edenlerdir,

37
0
yanıtYanıtla
Tecrübe konuşuyor:

Dindarlar genellikle..2-3 liralık şeylerde helallık isterler...miktar büyüyünce 1000 tl üzerine çıkıncaparayı malı zimmetlerine geçirirler. Bitde bu yedikleri halta..ayet ve hadis bulurlar...başkaları da ben mehdiyim...herkesin malı benim der..ibnede hile bitmez

12
25
yanıtYanıtla
ZEKİ:

Kötü söz sahibine! bir kaç tane dindar geçinen çakmalara bakarak tüm kesime iftira atmak büyük vebaldir.

yanıt8
yanıt2
Cahit SağirCami imami bor ögret:

Kesin kes o parayı birakan ya ATEİST..yada.GAVURDUR..muslumanlarda bu yoktur..Helallikmis..nerede o..bitti..ALLAHH deyip calip çırpiyorlar artik

yanıt1
yanıt3
ŞAPKACI:

TAMAMDA HOCAM O ADAM BENCE MÜSLÜMAN DEĞİLDİR YADA KİMLİK MÜSLÜMANIDIR AMA MÜSLÜMANDAN DAHA DÜRÜSTTÜR. O CAMİDE NAMAZ KILAN HİÇKİMSE BUNU YAPMAZDI.

3
33
yanıtYanıtla
Can:

Nereden biliyorsun? O camideki herkesi mi tanıyorsun? Bol keseden salla klavyeci seni

yanıt9
yanıt2
BARON:

Senin camiye gitmediğin belli

yanıt4
yanıt1
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title