Çalköy'e Muhteşem Lokal

Çalköy'e Muhteşem Lokal

Akçaabat’a bağlı bucak iken ilçe yapılan Düzköy’e bağlı Çalköy Mahallesi’nde bu yıl kurulan Çalköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Akçaabat merkezinde lokalini hizmete sundu.

Başkanlığını Onur Cumur’un yaptığı derneğin eski Devlet Hastanesi’nin karşısındaki binada hizmete açtığılokalin açılış törenine Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Düzköy Büyükşehir Belediye MeclisiÜyesi Mehmet Tayar, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe,Akçaabat Belediye Meclisi Üyesi Haydar Kara, eski Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve eski Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesinin kolektif bir şekilde kesilmesinin ardından gerçekleştirilen programda Dernek BaşkanıCumur ile protokol mensupları birer konuşma yaptılar.Konuşmaların ardından gerçekleştirilen plaket töreninde de derneğe katkı sağlayan Mehmet Tayar, EcevitCumur, Yılmaz Tayar, Kahraman Tayar, Harun Öztürk, Nuri Cumur, Hakan Cumur, Efe Cumur, Selim Sitar,Ercan Öztürk, Ali Cumur, Yüksel Güven, Süleyman Kuş, Yavuz Cumhur, Ali Rıza Öztürk, Faruk Kuş, RecepGüven, Ayhan Karpuz ve Cumhur Otomotiv’e plaketleri takdim edildi.

Açılışta konuşan Dernek Başkanı Onur Cumur “bu çok önemli ve güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli köylülerime ve misafirlere şükranlarımızı sunuyoruz. Dernekler, sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel değerleri yaşamayı ve yaşatmayı amaçlarlar. Üyeler ve hemşeriler arası iletişimin kurulmasını sağlarlar “Güzel şeyler yapmak, güzel şeylere vesile olmak ve insanların gönlünde yer tutmak, esas başarı budur. Yani şu gök kubbede hoş bir seda bırakabiliyorsak, her ne makamda ve mevkide olursak olalım, hangi sıfatla toplum içinde yer alıyorsak alalım hayra vesile olmak kadar güzel bir şey yoktur. Burası Çalköy’lülerin Akçaabat’ta bir toplanma merkezidir ve bütün köylülerimizin hizmetine açıktır. Köyümüz ve köylümüz adına birçok güzel etkinlikleri ve hizmetleri birlikte yapmaya devam edeceğiz. Hayırsever köylülerimize, bu günü anlamlı ve güzel kılan siz değerli katılımcılara sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

akcaabat-calkooy-dernegi.jpgakcaabat-calkoy-dernegi.jpgakcaabat-calkoy-dernegi2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler