AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu tarafından geleneksel olarak düzenlenen sohbet programına katıldı. Şehirde bir otelde Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak'ın konuk olduğu buluşmada Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Baro Başkanı Abdurrahim Burak, platform üyeleri, iş adamları ve dernek başkanları yer aldı. Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Başkanı Hasan Demir, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Geçmişine sahip çıkan bir nesil
AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, programda kısa bir selamlama konuşması yaptı. Yüce, 'Tefekkür, tevekkül ve tebessüm. Şu üç olgunun hayatımızdaki yerinin ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Bu dünya kalıcı ve geçicilerden ibaret. Biz kalıcılardan olup, toprağa değil, kalplere gömülelim. Geleceğe hazırlık yaparak, geçmişine, nesline sahip çıkan bir nesil olup, böyle bir nesil yetiştirmenin gayreti içerisinde olalım. Böyle güzel bir akşamda dostlarla bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğumu ifade ediyor, Platform Başkanı Hasan Demir'in şahsında tüm platform üyelerini kutluyorum' dedi.

Konuk Dilipak'tı
'Milli ve Manevi Değere Sahip Çıkmak' konulu Ocak ayı toplantısında konuşmacı olarak katılan Yazar Abdurrahman Dilipak, önemli paylaşımlarda bulundu. Dilipak, insanoğlunun yaradılışından bu yana yaşadığı hadiseler ışığında inanç sistemi, değer yargıları üzerine genel bir değerlendirmede bulundu.