Çaldıkları telefonu satmaya gidince yakalandılar

Çaldıkları telefonu satmaya gidince yakalandılar
15 Mart 2018
Kasım Şahin'in özel haberine göre Bolu'da yaşanan bu hırsızlık olayı filmleri aratmayacak cinsten. Bolu'da cep telefonu alım satım işi yapan esnafa satmak için getirdikleri cep telefonu kızının çalınan telefonu çıktı.

Olay Bolu Atatürk Ortaokulu'nda meydana geldi. 8’inci sınıfına giden Ceren Bilgin'in arkadaşlarıyla oyun oynamak için bahçeye çıktı. Cep telefonunu da montunun cebine koydu. Oyun oynarken montunu çıkaran Ceren Bilgin montunu tekrar giydiğinde cep telefonunun olmadığını gördü. Konuyu hemen okul idaresine bildirirken okulda yapılan tüm aramalara ve güvenlik kamerası kayıtlarına bakılmasına karşın telefon bulunamadı.

Bunun üzerine Ceren Bilgin cep telefonu alım satım işi yapan babası Haydar Bilgin'i arayarak gözyaşları içinde telefonunun çalındığını söyledi. Haydar Bilgin kızına üzülmemesini söyleyerek telefonu kapattı. O sırada Haydar Bilgin'in dükkanına 2 kız çocuğu girdiği. Ellerinde ki telefonu satmak istediklerini söylediler. Bilgin telefonun galeri kısmına girip kontrol ettiğinde telefonun kızının çalınan telefonu olduğunu gördü. Bilgin hemen polise haber verdi. Dükkana gelen polisler kız çocuklarını sorgulamak üzere çocuk şubeye götürdüler.

BABA HAYDAR BİLGİN BU İLGİNÇ OLAYI ANLATTI

Haydar Bilgin olayı şöyle anlattı; “Kızımın cep telefonunun çalındığını öğrenince şok oldum ve üzüldüm. Kızım dakikalarca okulda gözyaşı dökmüş. Tabi ki bende bir baba olarak kızımın duruma üzüldüm. Öğlenden sonra iki kız öğrenci işyerime geldi ve cep telefonlarını satmak istediklerini söylediler. Telefonu elime aldım ve hemen galeri bölümüne girip fotoğraflara baktım. Ne göreyim, kızımın arkadaşlarıyla ve kendisini çektiği resimleri gördüm. Şarjı bitiyor, biraz şarj dolduralım diyerek kızları oyalamak istedim. Birde kendilerine çay ikram ettim. Amacım zaman kazanmaktı. İşyerimin atölye kısmına geçerek hemen polisi aradım ve kısa sürede işyerime gelen kızlar gözaltına alındı. Helal parayla alınan bir ürün olduğu için tekrar bana geldi. Benim en çok şaşırdığım olay, benim mağazama gelene kadar kızlar bir çok 2. El cep telefonu alıp satan mağaza vardı. Neden bunlara gitmediler de beni seçtiler. Aklım almıyor. Ama hem ben hem de kızım bu olaydan dolayı çok mutlu olduk”

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.