Çakırözer

11 Ocak 2017 09:23
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Hiç değişmedi. Tartışmaya girmedi, tebessümünü kimseden eksik etmedi.  Sadece CHP’lilerin değil, herkesin derdini dinledi, elini sıktı, ziyaret etti, dokundu, moral verdi.  
Açık tribünde maç da izledi reklam yapmadan, kombine de aldı, hatıra bileti de aldı çaktırmadan. 
İçeriyi bilemeyiz ama dışarıdan bakınca, kavga edenden ziyade kavgayı ayıran, ortamı yumuşatan ve ‘gerginlik olmasın’ diye konuyu değiştirmeye çalışan biri oldu parti meselelerinde. 
Gazetecilik refleksi, toleransı ve zekâsını, çok iyi bildiği halde kimseye tepeden bakmadan sanki yeniden öğreniyormuş gibi yaptı. 
Sonuç olarak Utku Çakırözer de bir parti değil şehir vekili olmayı başardı. Ayırmadan, ‘öteki’ demeden günde 7 kere Ankara- Eskişehir arası mekik dokumaktan bıkmadan. Kullandığı sıradan model otomobilden tutun da sıradan insanları bile özel hissettiren tavrıyla başardı bunları. Hani ilk günler ‘paraşüt aday’ diyenler olmuştu ya ona, şimdi pişmanlıktan paraşütsüz atlıyorlar galiba…

Davet alan tek Belediye Tepebaşı olmuş
Tepebaşı Belediyesi’nin hizmet binasından tutun da, Su Sporları Merkezi’ne kadar çevre ve enerji konusunda çok özel çalışmaları var. Yenilenebilir enerji ve karbon salınımını azaltma çabası bölgede farkındalık oluşturmaya başladı. Büyük işleri geçtim, güneş enerjili küçük şarj istasyonları bile bu anlamda kayda değer gelişmeler. 
Bu durum sadece ben ve Eskişehir’in değil Çevre ve Şehircilik ile Enerji Bakanlığı’nın da dikkatinden kaçmamış. Önümüzdeki günlerde Bakanlık tarafından enerji verimliliği konusunda yapılacak önemli bir çalıştaya Tepebaşı Belediyesi konuşmacı olarak davet edilmiş. 
İlk bakışta konuşmacı olarak bir Belediye’nin de orada yer alması normal gelebilir sizlere. Ancak geçtiğimiz aylarda da aynı şekilde gerçekleşen ve ikinci kez bu konu ile ilgili Bakanlığın düzenlediği etkinliğe davet edilen ve konuşma yapması istenen tek Belediye’nin Eskişehir Tepebaşı Belediyesi olması bence çok önemli bir hak teslimidir. Ciddi bir başarıdır. Bilin istedim.

Sakarya maçına hazır mısınız? 
Süper Lig’e çıkma mücadelesinde futbolda olduğu gibi basketbolda da ciddi bir çekişme var. Bu çekişme içinde en tehlikeli rakibimiz ise şüphesiz Sakarya Büyükşehir. 
Nesine.com Eskişehir Basket bugün Bandırma, Cumartesi Bursa deplasmanında olacak. Ama 21 Ocak Cumartesi saat 17:00’de kendi evimizde sezonun en önemli maçına çıkacağız. 
Sezonun ilk yarısında Sakarya’da oynanan ve Sakarya taraftarının tamamen dolu tribünler önünde galip geldiği karşılaşmanın rövanşı bizler için çok kritik. 
Şampiyonluk yolunda alacağımız galibiyet bizi lider yapacağı gibi Sakarya ile aramızdaki çekişme için de büyük anlamlar taşıyor. Şimdiden haberiniz olsun, planı ona göre yapın istedim. Zira biz taraftarlar bu kez çimlerde değil, parkelerin üzerinde, salonda olacağız.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi