Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 16 Ocak 2018, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 1534 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çağlayan Topçu’nun kadrosu belli oldu

Lüleburgazlı İşadamı Çağlayan Topçu yaklaşık 6 ay önce Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Seçimleri’nde Başkan Adayı olacağını açıklamıştı.
Çağlayan Topçu’nun kadrosu belli oldu

Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi 5 Aralık 2017 tarihinde yerel gazetelere ilan vererek Kooperatif Seçiminin 21 Ocak 2017 Pazar günü Lüleburgaz Esnaf Düğün Salonu’nda yapılacağını duyurdu.

Lüleburgazlı İşadamı Çağlayan Topçu da 11 Ocak 2018  Perşembe günü Yönetim ve Denetim Kurulu Listesini açıkladı.

Lüleburgazlı İşadamı Çağlayan Topçu’nun listesi şöyle;

Başkan Adayı Çağlayan Topçu, Yönetim Kadrosu; Akın Dedeğlu, Okşan Aygün, Ersan Karaman, Fatma Timur, Hürriyet Mutlu, Günseli Uzuntekin, İrfan Tacar, Hakan Kayum, Aykut Kanat, Murat Yurtsever, Kazım Karabulut, Erol Akpınar, Şaban Güzel, Şenol Turan, Caner Gündağ, Hasan Çeltikli, İdriz Kanar

Çağlayan Topçu listesini açıklamadıktan sonra yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz Esnaf Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde  koltuğa değil hizmete adayız. Hep birlikte güzel işler gerçekleştireceğiz” dedi.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek