Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ByLock’ta 25 bin yeni kullanıcı tespit edildi

İçişleri Bakanı Soylu, FETÖ’nün

İçişleri Bakanı Soylu, FETÖ’nün gizli haberleşme programı ByLock’ta bin 387’si kamuda aktif görevde olan 7 bin 694 kişinin belirlendiğini açıkladı.

FETÖ’nün gizli haberleşme programı ByLock konusunda yapılan çalışmalarla, daha önce kullanıcısı öğrenilemeyen 25 bin 149 ID’nin kullanıcısının tespit edildiğini belirten Bakan Soylu, bin 387’si kamuda aktif görevde olan 7 bin 694 şahsın belirlendiğini açıkladı.

Soylu “ByLock kullanıcısı olmayan, ancak ByLock kullanıcısı şahıslar arasındaki mesaj ve mail içeriklerinden örgütle irtibat ve iltisaklı olan, 679’u kamuda hâlen görevde 2 bin 341 şahıs tespit edilerek, bilgiler yine ilgili Cumhuriyet Başsavcılıkları ile paylaşılmıştır” dedi.

Bakan Soylu, hakkında işlem yapılan “ByLock” kullanıcılarının yüzde 84’e ulaştığını vurgularken, söz konusu örgüt mensuplarının nasıl tespit edildiğinin ayrıntıları tespit edildiğini belirtti

MİT’in Litvanya’dan sunucusunu getirerek deşifre ettiği FETÖ’nün kripto haberleşme programı ByLock çözülmeye devam ediyor.

ADİL ÖKSÜZ’ÜN NEREDE OLDUĞU BİLİNİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ’nün sözde TSK imamı Adil Öksüz’ün nerede olduğunu bildiklerini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kanal 7’de Mehmet Acet’in sunduğu “Başkent Kulusi” programında gündeme dair soruları cevaplandırdı. “Adil Öksüz Almanya’da mı” sorusu üzerine Soylu, “Net bir şey söylememek gerekir” dedi. Adil Öksüz’ün nerede olduğunu bildiklerini kaydeden Bakan Soylu, “Almanya’da olduğunu teyit eder misiniz” sorusuna ise “Bize kalsın” diye yanıt verdi.

FETÖ FİRARİ ‘TEKALIN’ İLE GÖRÜŞENLER

FETÖ’nün veliahttı olan kişi olarak gösterilen, Fatih Üniversitesi eski rektörü Şerif Ali Tekalan’ın Rus Büyükelçisi Karlov’un Ankara’da ki suikast da öldürülmesi ile ilgili olarak 2012-2016 tarihleri arasındaki telefon görüşme HTS kayıtları mahkeme dosyasına girdi

Oda TV’de Müyesser Yıldız’ın haberine göre; FETÖ’nün sözde ikinci adamı olan Tekalan’ın telefonla görüştüğü, mesaj attığı veya aldıklarının arasında Bülent Arınç, Abdülkadir Aksu, Mehmet Sağlam, Hüseyin Kocabıyık, Ahmet İyimaya, Nabi Avcı, Edibe Sözen, Cevdet Erdöl, Hikmet Çetin, Nurettin Demir, Metin Lütfü Baydar, Mustafa Destici, Lütfullah Kayalar ve Vehbi Dinçerler gibi çok sayıda isimler yer alırken Karabük Ünivesitesi eski rektörü Prof.Dr Burhanettin Uysal’ın da adının geçmesi şok yarattı

BURHANETTİN UYSAL İLE DE GÖRÜŞMÜŞ

Karabük Üniversitesi eski rektörü ve 26. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın da ismi 2015 yılında Şerif Ali Tekalan ile görüşenler arasında geçmesi sonrası gazetecilere açıklama yapan Uysal; “Tekalan ile aynı dönemde rektörlük yaptık. Birçok toplantılara katıldık. Kendisini ben hiç aramadım. O beni rektörlük resmi hattından ya da cep telefonundan aramış olabilir, bilemiyorum.” dedi.

Web Tasarım & SEO: Best4SEO