• Buz Pisti'nde Çocuklar Gönüllerince Eğlendiler
  • Buz Pisti'nde Çocuklar Gönüllerince Eğlendiler
  • Buz Pisti'nde Çocuklar Gönüllerince Eğlendiler
  • Buz Pisti'nde Çocuklar Gönüllerince Eğlendiler
  • Buz Pisti'nde Çocuklar Gönüllerince Eğlendiler
  • Buz Pisti'nde Çocuklar Gönüllerince Eğlendiler
Çorlu Güncel

Buz Pisti'nde Çocuklar Gönüllerince Eğlendiler

  • 27 Ocak 2020
  • 1045 Kez Okundu

Çorlu Çarşı Platformu’nun girişimiyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu’da 1 ay boyunca hizmet verecek olan buz pisti hizmete girdi. Hizmete giren buz pistinde çocuklar gönüllerince eğlendi.


Çorlu’da 1 ay boyunca hizmet verecek olan buz pisti hizmete girdi, hizmete giren buz pistinde çocuklar gönüllerince eğlendiler. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan buz pisti açılış töreni Elazığ Depremi nedeniyle yapılmadı. Açılış töreni yapılmayan buz pistinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt incelemelerde bulunarak bilgiler aldı. 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SADECE SPONSOR OLDU 
Buz pistini incelemek için Çorlu’ya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı açıklamada: “Çarşı Platformuyla ilgili yaptığımız bir toplantıda Çarşı Platformu böyle bir teklifte bulundu. Çarşı esnafının sıkıntılarının çözümü noktasında daha ne yapılabilir beni davet ettiler,  biraz hareketlilik kazandırmak için buz pisti yapalım teklifinde bulundular, bunun bir maddi gücü olduğunu ifade ettiler bende ne kadar diye sormuştum, 150 bin lira dediler bende o zaman tamam demiştim. Gördüğüm kadarıyla gayette güzel olmuş çocuklarımız burada zaman geçirip eğleniyorlar. Bunun gibi buz pisti Süleymanpaşa’da Ekrem Başkan da yapmıştı. Çok ilgi görmüştü. Buranın organizasyonunu Çorlu Belediyesi yapacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi buranın sadece sponsorudur” dedi.   
ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ
Konuşmasını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Çorlu’da çarşı esnafımız için elimizden ne gelirse yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz, sorunlara kayıtsız kalmıyoruz. Çarşı dediğimiz zaman Saray Caddesi’de çarşıdır, Kumyol Caddesi’de çarşıdır, buraları birbirinden ayrı tutmuyoruz. Otoparkla ilgili, trafikle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Trafik sorunuyla ilgili ikinci toplantı yapıldı, ilerleme sağlıyoruz gerekli çalışmaları bitireceğiz. Tek taraflı olabilir,  Süleymanpaşa da tek yönlü uygulama yaptık şu anda orası oturmuş durumda, gündemden kalmış durumda” dedi.  
ÜCRETSİZ OLABİLİR 
Buz pistinin ücret tarifesi ile ilgili açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Bugün itibariyle ücretsiz başladık. Çocuklarımızın ilgisini görüyoruz, memnuniyetini görüyoruz. Belediye olarak meclisten ücretli olması ile ilgili karar aldık fakat ücretsiz olarak da yönetebilir. Bu gayret tamamen çarşı esnafımız için, esnafımızın işinin artmasına yönelik. Belki fatura ya da fişi getiren vatandaşımıza ücretsiz olarak yapabiliriz ”dedi.