Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ ATAMA

BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ ATAMA

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’na Ahmet Coşkun Çağlıyan getirildi. Uzun zamandır sanatta, siyasette, görsel ve işitsel medyada önemli çalışmalar yapan Ahmet Coşkun Çağlıyan, Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde çeşitli görevlerde bulundu.

AHMET COŞKUN ÇAĞLIYAN KİMDİR?

1971 yılında Adana’da doğdu.  Radyo Genel Yayın Yönetmenliği, Gazete Editörlüğü ve Baytaç Ltd.Şti.’de Pazarlama Müdürlüğü yaptı. 2002 yılında Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığında Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüttü. Daha sonra AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Danışmanı olarak görev aldı.

Radyo Programcılığı, Organizatörlük, Reklam ve Halkla İlişkiler, Genç Türkiye Dergisi editörlüğü, Yerel gazetelerde sanat sayfası editörlüğü, Tiyatro ( oyunculuk, senaryo yazarlığı, yönetmenlik), dergi çalışmaları, Şiir, köşe yazısı, deneme, şiir nesir gibi Çeşitli Dergi ve Gazetelerde Eserleri Yayımlandı.  

2019 yerel seçimleri sonrasında Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı olarak görev aldı.17 Mart 2020 tarihi itibariyle Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine getirilmiştir.

Evli ve iki çocuk babasıdır. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false