1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Büyükşehir reddetmişti, yine de hayata geçiyor
Büyükşehir reddetmişti, yine de hayata geçiyor

Büyükşehir reddetmişti, yine de hayata geçiyor

MHP İlçe Kongresinde partililere hitaben bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, tranvay projesinin Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin izin vermemesine rağmen bakanlıktan çözüldüğünü ve projenin hayata geçeceğini açıkladı.

A+A-

MHP İlçe Kongresinde partililere hitaben bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, tranvay projesinin Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin izin vermemesine rağmen bakanlıktan çözüldüğünü ve projenin hayata geçeceğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanlığı kongresi gerçekleşti. Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede, tek liste ile seçime giren Mevcut İlçe Başkanı Av.Serdar Tekin, oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Kongrede partililere hitaben bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu.

“PROF. DR. MEVLÜT KARAKAYA AĞABEYİMİZ HEP YANIMIZDA OLDU”

Başkan Şimşek, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr Mevlüt Karakaya’ya teşekkür ederek, Karakaya’nın her daim yanlarında olduğunu ve yol gösterici bir rol olduğunu ifade etti.

“BAŞ ÖNE EĞDİRECEK BİR HAREKETTE BULUNMADIK”

Gölbaşı’nda yaşayan insanlarımızın, MHP teşkilatlarının, büyüklerimizin, arkadaşlarımızın, il ve genel merkez görevlilerinin, Genel Başkanımızın başını öne eğdirecek hiçbir harekette bulunmadık. Bu konuda vicdanımız çok rahat.

“GELİN YÜZÜMÜZE SÖYLEYİN”

Zaman ayrışma zamanı değil, zaman bir ve beraber olma zamanı. Zaman diri olma zamanı, zaman Gölbaşı’nda MHP olarak Gölbaşı olmanın zamanı. Bizim de hatalarımız olabilir ama bu hatalarımızı gelip yüzümüze söyleyin. Kapalı kapılar arkasında konuşmayın. Bu ne size ne de Gölbaşı’na hiçbir fayda sağlamaz. Biz eleştiriye ve istişareye açığız. El ele verelim omuz omuza verelim.

“ARSA SATMADIK TAPU ALDIK”

Kısa zamanda büyük işler yaptık. Gelir gelmez tasarruf yaptık. Milyonlarca borç ödedik. Engelsiz yaşam merkezini açtık, Üniversiteler Caddesini yapıyoruz. Oranın tapusunu aldık. Ağaçlandırma alanıydı. Alamaz dediler birileri engel olmaya çalıştı. 7888 m2 Gölbaşı Belediyesi adına tapu aldık. Satmadık biz tapu aldık. Önümüzdeki hafta projenin ihalesi yapılarak hayata geçirilecek.

“KURBAN PAZARINI YAPAMAZ DEDİLER 23 GÜNDE TAMAMLADIK”

Kurban Pazarı yapamaz dediler 23 günde yaptık. Çok güzel projelerimiz var. 2 yıl sonra Gölbaşı tanınamaz hale gelecek. Gölün etrafının tamamına bisikleti ve yürüyüş yolu yapılacak. Türkiye’nin en büyüğü olacak.

“BÜYÜKŞEHİR İZİN VERMEDİ BAKANLIKTAN ÇÖZDÜK”

Tranvay projesini hayata geçiriyoruz. Her işi bitti. Büyükşehir izin vermedi Ulaştırma Bakanlığı’ndan çözüldü. Kent Meydanı projesi, İncek ek hizmet binası gibi projelerimiz var. Şu anda hiçbir borcumuz yok. Borçlarımızı ödedik ve belediyenin ekonomisi çok güzel bir hale geldi. Gölbaşı Belediyesi 922 ilçe 31 büyük ilin arasında Türkiye’de 13, Ankara’da 2. Başarılı belediye oldu. Bu sizlerin sayesinde oldu.

Bu haber toplam 8375 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.