CHP Adapazarı eski İlçe Başkanı Avukat İlker Yılmaz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için partisine aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. CHP’de Büyükşehir için ikinci resmi aday adaylığı başvurusunda bulunan Yılmaz ile partililer, başvuru öncesi Büyükşehir Belediyesi önünde adeta gövde gösterisi yaptı.

BÜYÜKŞEHİR BAHÇESİNDE

Büyük bir kalabalıkla birlikte CHP İl Teşkilatı’ndan Büyükşehir binasının önündeki bahçeye geçen Yılmaz, burada CHP Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve İl Başkanı Erdoğan Isır ile birlikte bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşma sırasında partinin adayları, aday adayları, il ve ilçe teşkilat yönetimleriyle kadroları ve çok sayıda partili hazır bulundu. Yılmaz, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

‘İDDİALI ADAY OLACAĞIM’

“Çok fazla konuşmayacağım ama Atatürk’ün bir sözünü söylemek istiyorum. Ulu önder Atatürk, ‘Bana övgü dolu sözler söylemeyi bırakınız. Geleceği, gelişimi konuşalım’ demiş. Biz de artık şahısların, koltukların, makamların konuşulacağı bir şehir değil, geleceğin ve gelişimin konuşulacağı bir şehir için aday adayı olduğumuzu açıklamak istiyorum. Partim de uygun görürse iddialı bir aday olacağımı söylemek istiyorum.”

‘ODASI HAZIR BEKLİYOR’

Yılmaz’ın ardından konuşan CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da “Şu anda içinde bulunduğumuz bahçe, Büyükşehir Belediyesi’nin bahçesi, binası da arkamızda. İlker’in odası da orada hazır bekliyor. Buradan bugün başlayacak, 31 Mart’ta, bugün buraya gelen, onun yanında olan siz değerli Sakaryalılar ve CHP’liler ile birlikte, Ünal Ozan’ı nasıl makama oturttuysak İlker’i de aynı şekilde götürüp Büyükşehir makamına oturtacağız” diye konuştu

Editör: TE Bilişim