Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaştı. Akatlar Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye Can Korkmaz, Doğukan Şanlı, Gian Clavell, Nathan Boothe ve Moustapha Fall ilk 5'i ile çıkan Büyükşehir, ilk 4 dakikada rakibine sayı şansı tanımadı ve Clavell, Fall, Doğukan ile Boothe'den bulduğu sayılarla 4 dakikayı 0-9 tamamladı. Ev sahibi ekibe karşı hücumda ve savunmada iyi bir oyun ortaya koyan Büyükşehir, ilk çeyreği 18 sayı farkla 6-24 önde geçti.

İlk yarı 27-40
Mücadelenin ikinci çeyreğine etkili başlayan ev sahibi ekibe, Jankovic ve Harris'le karşılık veren Büyükşehir, çeyreğin 4 buçuk dakikasını 15-31 önde tamamladı. Diebler ve Weems'ten bulduğu sayılara Harris ve Boothe ile karşılık veren Büyükşehir, ilk yarının tamamlanmasına 1 dakika kala 25-38 geçti. İlk yarı ise 27-40'lık Büyükşehir'in üstünlüğüyle tamamlandı.

Maç sonu 58-71
Maçın 2. yarısına Can Korkmaz, Doğukan Şanlı, Gian Clavell, Nathan Boothe ve Moustapha Fall 5'lisiyle çıkan Büyükşehir, Boothe, Fall, Clavell ile bulduğu sayılarla ilk 3 buçuk dakikayı 35-51 önde geçti. Büyükşehir, kalan dakikalarda hücumda top kayıpları yapsa da son periyoda 47-56 önde girdi. Jankovic'in 6 sayısıyla son çeyreğe başlayan Büyükşehir, son 5 dakikaya 52-67 önde girdi. Maç boyunca rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Büyükşehir, parkeden 58-71 galibiyetle ayrıldı.