Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, Ramazan Bayramı etkinlikleri kapsamında geldikleri Vakfıkebir İlçesinde yeni kurulan Sivil Bando takımı üyeleri tarafından karşılandılar.



Bir süre önce Vakfıkebir ilçesinde İnşaat Mühendisi Anıl Sağlam tarafından kurulan ve bünyesinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kişilerin oluşturduğu sivil bando takımı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında Vakfıkebir ilçe halkına unutulmaz bir bayram gösterisi yaşatarak halkın gönlünü fethetmişlerdi. Yerel ve Ulusal basınında övgülerine mazhar olmuşlardı.
Ramazan Bayramı etkinlikleri kapsamında ve 4 gündür sokağa çıkamayan halkımıza moral kazandırmak amacı ile Vakfıkebir İlçemize gelen Büyükşehir Belediyesi Bando Takımını karşılayan sivil bando takımı üyeleri Büyükşehir Bando takımı üyelerinin de tebriklerini kazandılar.
Vakfıkebir Sivil Bando Takımı kurucusu Anıl Sağlam, “Vakfıkebir sivil bando takımı olarak Trabzon Büyükşehir Bando Takımını karşıladık ve hatıra fotoğrafı çekildik. İlerleyen günlerde farklı etkinlikler için bizlere yardımcı olacaklarını, yapacağımız çalışmalarımıza geleceklerini söyleyerek destek verdiklerini söyledi.”
Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı Şefi, “Sivil Bando Takımını TV de görüp çok beğendiklerini, bir ilçede bu kadar bando çalan insanın olmasına şaşırdığını ve ayrıca çok sevindiklerini, TV’den beğeni ile izlediklerini dile getirdi. Sivil Bando takımının yapacağı bütün çalışmalarda ve projelerde kendilerine destek sözü verdiler ve başarı dileklerini ilettiler.”