son haberler

Büyükşehir A Takımı Ünye’ye Çıkartma Yaptı

Yayınlanma Tarihi: 1 Haziran 2020 okunma

Büyükşehir A Takımı Ünye’ye Çıkartma Yaptı
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye’ye çıkartma yaptı. Ünye Büyük Cami Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen heyet daha sonra diğer bölgelerde ki çalışmaları yerinde incelediler.Ordu Büyükşehir Belediyesi A Takımında Başkan Vekili Adem Atik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterİ Coşkun Alp ve Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman Ünye Merkezde ki çalışmaları yerinde inceledi.

Ünye Büyük Cami Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını takip eden heyet daha sonra Pelitliyatak’a geçti. Genel Sekreter Coşkun Alp, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Abdülkadir Hatipoğlu ile birlikte Pelitliyatak’ta devam eden asfalt çalışmaları yerinde incelediler.

Başkan Vekili Atik, Büyük Camii çevresinde ki çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Asfalt çalışmalarını takip ettiğini söyleyerek kısa sürede bitirileceğini ifade eden Atik, “bu gün çalışmaları yerinde incelemek için bizlerde takip ediyoruz. Bu alanda 750 metrelik bir kısmını bitirmiş olacağız. Son 250 metrelik alanında alt yapısını bitirdikten sonra büyük cami caddesi’ndeki problemi bitirmiş olacağız” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye’de önümüzdeki günlerde yeni yatırımlar olacağı sorusunun sorulması üzerine cevap veren Başkan Vekili Adem Atik, “sayın başkanımız Ünye ile alakalı projelerin sözleşmelerini imzaladı. Önümüzdeki günlerde başkanımız Ünye halkına müjde olarak kendisi bilgilendirecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.