|

Büyük buluşma manşetlerde

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın önceki gün Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya gerçekleştirdiği çalışma ziyareti, ülkedeki tüm gazetelerin manşetlerinde yer buldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/05/2018 Salı
Güncelleme: 01:59 - 22/05/2018 Salı
Yeni Şafak
 Ülkenin en köklü gazetelerinden Oslobodjenje, ilk sayfasının yanı sıra ikinci ve üçüncü sayfalarının tamamını Erdoğan'ın ziyaretine ayırdı.
Ülkenin en köklü gazetelerinden Oslobodjenje, ilk sayfasının yanı sıra ikinci ve üçüncü sayfalarının tamamını Erdoğan'ın ziyaretine ayırdı.

Bosna Hersek gazeteleri dünkü baskılarında özellikle Erdoğan'ın Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) 6. Olağan Genel Kurulu'nda Zetra Olimpik Spor Salonu'nu dolduran Avrupalı Türklere yaptığı konuşmaya geniş yer verdi. Ülkenin en köklü gazetelerinden Oslobodjenje, ilk sayfasının yanı sıra ikinci ve üçüncü sayfalarının tamamını Erdoğan'ın ziyaretine ayırdı.


Nezavisne Novine de sürmanşetten verdiği ziyaret haberinde, Erdoğan'ın AB ülkelerinin engellemesi sonrasında Bosna Hersek'te Türk seçmenle buluştuğunu ve Saraybosna'da Türklere "coşkulu mesajlar" verdiğini ifade etti. Ülkenin en yüksek tirajlı gazetelerinden Dnevni Avaz da haberi "Erdoğan Avrupa'yı suçladı" başlığıyla verdi. Vecernji List ise geniş yer verdiği ziyaret haberinin yanı sıra köşe yazarlarının da gündemindeydi. Köşe yazısında, "Erdoğan Batı'ya karşı durmaya hazır olduğunun mesajını verdi" denildi.

#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Saraybosna
6 yıl önce