GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BÜYÜK SKANDAL! NE YAPTIN SEN HOCAM

BÜYÜK SKANDAL! NE YAPTIN SEN HOCAM

Tarih 27 Haziran 2016, 21:55 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL KULİS HABER- Tam bir skandal. Rektör Coşkun, herkesin huzurunda bakın Canikli’den ne istedi?
Yok artık dedirten cinsinden.
Buyrun.


Hafta sonu Giresun’a gelerek bir dizi inceleme ve programlara katılan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin Giresun Üniversitesi ziyaretinde tam bir skandal yaşandığı öğrenildi.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun’u makamında ziyaret ederek üniversite hakkında kısa bir birifing alan Canikli’nin bir talep karşısında şaşkınlığa uğradığı bilgisine ulaşıldı. 

HERKESİN ÖNÜNDE LÜKS MAKAM ARACI İSTEDİ

Üniversitenin akademik ve idari personeli yanısıra Vali Hasan Karahan, AK Parti Giresun milletvekilelri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ile siyasilerin, bazı bürokratların ve basının da hazır bulunduğu ziyarette Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un herkesin içinde Başbakan Yardımcısı Canikli’den lüks makam aracı talebinde bulunması duyanları hayrete düşürdü.

RÖKTÖRÜN TALEBİ ŞOK ETKİSİ YARATTI

Herkesin huzurunda Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’den rektörlüğe yeni makam aracı alınması talebinde bulunan Rektör Coşkun’un sözleri ziyarete katılanlar arasında soğuk duş etkisi yaptı.

Görgü tanıklarından aldığımız bilgilere göre Rektör Coşkun'un tevilen, çoğu üniversitede rektörlerin lüks makam araçlarına bindiğini- lüks marka araç ismi de veriyor- kendisinin ise eski rektör Aygün Attar’ın daha ucuz olan makam aracını kullandığını söyleyerek yeni bir makam aracı alınmasını talep etmesi Canikli’yi de şaşkınlığa uğrattı.

CANİKLİ BOZULDU AMA RENK VERMEDİ

Ziyarette hazır bulunanlardan edindiğimiz bilgilere göre Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin renk vermese de talep karşısında bozulduğu ve özetle  ‘onlar nasıl almışsa siz de alabiliyorsanız alın’ dediği öne sürüldü.

YOK ARTIK. BU KADARI DA OLMAZ Kİ..

Bu noktada Rektör Coşkun’un nezaketen de olsa bu talebi Canikli’ye birebir görüşmede söylemesi gerekirken bu istemi herkesin huzurunda dinlendirmesi bir yana kendi yetkisinde olan -varsa bir ihtiyacı- siyasi iradeden rica etmesi ‘ Yok artık. Bu kadarına da pes doğrusu’ dedirtti.

TIME YAZDI, BÜYÜK SANSASYON OLDU

Bilindiği gibi TIME tarafından sayfalara taşınan ve büyük sansasyon yaratan özel haberde Rektör Coşkun’un Başbakan Yardımcısı Canikli karşısında edata esas duruşa geçerek el pençe divan durması da hem Giresun’da hem de üniversite akademik çevrelerinde tartışma konusu olmuştu.


Bu haber 3509 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ GİRESUN TIME EĞİTİM HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı ile kadınlara yönelik olarak d...

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk gününd...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi