Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının 80. yıldönümünde anılıyor.

Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz
Bayburt Postası - Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, ebediyete intikalinin 80. yıl dönümü dolayısıyla Bayburt'ta vatandaşlar, saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşunda bulundu.

Öte yandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80'inci yılında tüm yurtta olduğu gibi Bayburt'ta da düzenlenen törenlerle anıldı.

Bayburt Ortaokulu bahçesindeki Atatürk büstü önünde düzenlenen törene Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkan Yardımcısı Nesumittin Selçuk, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Vali Pehlivan ve diğer ilgililerin Atatürk büstüne çelenk sunmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Buradaki tören sonrasında Şair Zihni Kültür Merkezi'nde anma programı düzenlendi.




Anahtar Kelimeler:
Mustafa Kemal Atatürk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şafak güngör 5 yıl önce

Ülkeyi esaretten kurtaran insana saygı duymuyorsanız bari çenenizi kapatın.

Avatar
İzmirli 5 yıl önce

Eğitimsizlik ve geri kalmışlığın kalıplaşmış düşüncelerine ait bir 3. dünya insanı benzetmesi daha. Yazık sizlere, aşın arkadaşlar bu gerici düşünceleri. Bizim Atamıza saygı duruşumuzu dışardan insanlar saygı ile karşılıyor ama bizim içimizde ki sizler gibi 3. dünya insanlarına hayret ediyolarlar bunu söyleyebilirim.

Avatar
Se 5 yıl önce

Japon haber sunucusu bile bu günde saygısını dile getirirken içimizdeki insanların bu derece yaklaşımları ve sanki zorla bir şeyleri zorla yaptiriyormusuz gibi karamsar olmaları üzücü.

Avatar
Bayburtlu 60 5 yıl önce

Zoruna mı gitti bamsı beyrek niye içerlendin ne edelim saygı duruşunda durmayak mı senin gibi yan gelip yatalım bu millet 15 temmuzda tankların önüne yattı atasının da huzurunda duracaktır senin gibilerse ancak hainlik ederler

Avatar
Emmi 5 yıl önce

Bamsıbeyrek merak ediyorsan soyleyeyim almanyada bu saygıya hayranlıkla bakıyorlar ne hıkmetse bizim ülkede basitleştirmeye calışıyorlar

Avatar
Bamsibeyrek 5 yıl önce

Ataturku anmaya bir sozum yok lakin boyle ùcùncù dunya ùlkelerindeki anma sekli gibi herkesin mecburiyetten put gibi saygi durusuna gecmesi cok sacma bir goruntu veriyor hindistandaki hindularin inege olan saygisini ùlkemizde alaya almayan yoktur peki bu 09:5 teki halimizi disardan gorenler nasil yorumluyodurlar acaba

Misafir Avatar
ALOŞ 5 yıl önce @Bamsibeyrek

Senin gibi kişiler yarın bu törenleri kaldırmak için çıkar ortaya. O Yüce insan olmasaydı sen yoktun adın gavur adı yada başka bir dinden olurdun. Sus ve otur yerine demek lazım sana.

Beğenmedim! (3)
Avatar
Bamsıbeyrek'e 5 yıl önce

Bizi gısgandıkları için bir şey diyeceklerini zannetmiyorum.