Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Büyük kermes, takdir topluyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GAZETECİLER PLATFORMU BÜYÜK KERMESTE BİR ARAYA GELDİ

 

Büyük kermes, takdir topluyor

 

Fatih Talebe Yurdu tarafından Sevgi Yolu üzerine hizmete açılan öğrenciler yararına kermes vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Pazar gününe kadar açık kalacak kermeste, bayanlar tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler dikkat çekiyor.

 

7’DEN 70’E ÜRÜNLER

Gazeteciler Platformu adı altında bir araya gelen, İL, Sözcü, Ayrıntı, Bayrak, Gerçek, Haber 71, Manşet ve Pusula Gazeteleri’nin sahipleri geçtiğimiz gün Fatih Talebe Yurdu’nun daveti üzerine, kermeste bir araya geldiler. Öğrencilerin her zaman yanlarında olan ve öğrencileri hiçbir zaman unutmayan Fatih Talebe Yurdu, düzenlediği kermesle 7’den 70’e her türlü el emeği ürünleri ve yiyecekleri halkın hizmetine sunuyor.

 

ÖĞRENCİLER YARARINA KULLANIYORUZ

Fatih Talebe Yurdu Dernek Başkanı Nihat Ulucan’ın önderliğinde bir araya gelen gazete sahipleri, Pazar gününe kadar açık kalacak olan kermesi gezerek bilgi edindiler. Kermeslerin öğrenciler için önemli olduğuna değinen Ulucan, buradan elde edilecek geliri yine öğrenciler yararına harcadıklarını ifade etti.

 

BÜYÜK DESTEK SAĞLIYOR

Kermeste yiyecek, ev eşyası, oyuncak, temizlik malzemeleri, mutfak gereçleri, züccaciye, kıyafet, el işi ürünleri, ev eşyaları gibi çeşitli kalem ürünler öğrencilerin yararına Kırıkkale halkının beğenisine sunuldu. Başkan Ulucan, talebeleri en iyi şekilde yetiştirmek ve gayretlerini artırmak için, onlara maddi ve manevi destek olmak amacıyla bu kermesi düzenlediklerini belirtti. Ulucan, Asude İnşaat Sahibi Muharrem Durusoy gibi iş adamlarının bu tür kermeslere büyük destek sağladıklarını ifade etti.

 

GÖNÜL İŞİ

Ulucan, bu işin bir gönül işi olduğunu dile getirerek, “Talebelerimizin ihtiyaçları için bu kermesi düzenledik. Öğrencilerimizin ve ailelerimizin kendi el emekleri ile meydana getirdikleri ürünler halkımızın beğenisine sunulmuştur. Buraya verilen her bir kuruş ihtiyaç sahibi öğrencilerimize gidecektir. Bu kermesin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu