Görüş Bildir
Haberler
Büyük İkramiye Hepsine Çıktı: ABD'li Şirket Çalışanlarına Toplam 10 Milyon Dolar Dağıttı

etiket Büyük İkramiye Hepsine Çıktı: ABD'li Şirket Çalışanlarına Toplam 10 Milyon Dolar Dağıttı

ABD’de bir emlak şirketi düzenlediği yıllık toplantıda çalışanlarına büyük bir sürpriz yaptı. Şirket 198 çalışanına yaklaşık 58 milyon TL ikramiye dağıttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet gazetesinden Mine Üçgün'ün haberine göreABD’nin Maryland eyaletinde St. John Properties emlak şirketi düzenlediği parti sırasında çalışanlarına kırmızı zarflar dağıttı.

Zarfları açan çalışanlar içlerinden ortalama 50 bin dolarlık hediye çekleri çıktığını gördü 🎥

"Bu kesinlikle hayatımın değişim noktası"

"Bu kesinlikle hayatımın değişim noktası"

Şirketin Proje Müdür Yardımcısı olarak çalışan Stephanie Ridgway, 'Zarfı açtığım an tamamen bir inanamamazlık içindeydim. Ne gördüğüme inanamıyordum. Hislerimi ifade edebilecek bir söz olduğunu bile sanmıyorum. İnanılmaz ve muhteşem hissettim. Hala şoktayım. Bu kesinlikle hayatımın değişim noktası' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Hedefimizin üzerine de çıktığımız için teşekkür etmek istedik"

"Hedefimizin üzerine de çıktığımız için teşekkür etmek istedik"

St. John Properties şirketinin Başkanı Lawrence Maykrant  konuyla ilgili 'Şirketimizin gayrimenkul hedefi 20 milyon metrekareydi ve 14 yılda bunu ikiye katladık. Biz hedefimizin üzerine de çıktığımız için tüm çalışanlarımıza teşekkür etmek, onlar için büyük bir şey yapmak istedik” açıklamasını yaptı.

İşe yeni başlayanlara 100 dolar verildi

İşe yeni başlayanlara 100 dolar verildi

Her çalışanın ikramiyesi şirkette çalıştığı zaman dilimine göre ayarlandı. En küçük ikramiye, işe henüz başlayan çalışanlara verilen 100 dolar olurken, en büyük ikramiyenin değeri ise 270 bin dolar.

Şirket Başkanı Lawrence Maykrant yaşadığı mutluluğu “Bu kesinlikle hayatım boyunca tanık olduğum en inanılmaz andı. Herkes şaşkına dönmüştü. Çığlık atanlar, ağlayanlar, gülenler, kucaklaşanlar” sözleriyle anlattı.

En yüksek ikramiye 14 yıllık çalışana

En yüksek ikramiye 14 yıllık çalışana

Şirketin 14 yıllık çalışanı ve aynı zamanda en büyük ikramiye olan 270 bin doların sahibi 37 yaşındaki Stephanie Ridgway, ikramiyeyi çocuklarının kolej eğitimi için kullanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
207
71
16
6
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuna Karahan

Bizimkilerde bizden ne kırparsa kardır ayağındalar.

resneli niyazi

27 milyon doları 144 çalışanına dağıtan Yemeksepeti CEOsu Nevzat Aydın'ı bilmeden buraya yorum yazarsınız. Anasını siktiğimin cahilleri

f1bonaccii

Coğrafya kaderdir ...

feyk

isim vermiyim, turkiyenin en buyuk ve koklu bankalarindan biri rekor kar acikladigi sene binlerce calisaninin isine son vermisti.