Bütün kurumlara kayyum atandı!

Alanya'da ‘paralel yapı’ operasyonunda baskın yapılan eğitim kurumlarına ve yemek şirketine kayyum atandı.

Bütün kurumlara kayyum atandı!

Alanya'da ‘paralel yapı’ operasyonunda baskın yapılan eğitim kurumlarına ve yemek şirketine kayyum atandı.

04 Haziran 2016 Cumartesi 00:15
Bütün kurumlara  kayyum atandı!
Alanya'da ‘paralel yapı’ operasyonunda baskın yapılan eğitim kurumlarına ve yemek şirketine kayyum atandı. Kayyum heyetinin yönetimi devraldığı sırada fotoğraf çeken basın mensuplarına dershanede bulunan bir kişi “Burası benim dükkânım. Fotoğrafını çekemezsiniz” diye tepki gösterdi.

Geçtiğimiz haftalarda Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Alanya'da pararel operasyonu yapılmış ve birçok eğitim kurumuna baskın düzenlenmişti. Operasyonun ardından Özel Ufuk Koleji, Işık Eğitim A.Ş., Kristal Yemek Hizmetleri, Körfez Dershanesi ve yine bu dersahaneye bağlı Alanya Buket Eğitim Himetleri'ne 4 kişilik kayyum atandı.
Bundan sonra söz konusu şirketlerlere bağlı kurumları yeni atanan Kuyyum yönetecek. Kuyyumda şu isimler yer aldı: Avukat Ferit Yücel Ergün, Muhasebe Erhan Kapu, Eğitimci Ahmet Tevfik Arslan, Gıda Mühendisi Osman Yer.
Kayyum heyetinin yönetimi devralmasının ardından Körfez Dershanesi'nde bulunan bir kişi basın mensuplarına müdahale etmek istedi. Basın mensuplarına kimliklerini göstermesini isteyen bu kişi, “Benim dükkânım. Fotoğrafını çekemezsiniz” dedi. Dershaneyi dükkân olarak gören bu kişi bununla da yetinmeyerek “Sizi mahkemeye şikâyet edeceğim” tehditinde bulundu. Ardından basın mensuplarının cep telefonu ile fotoğraflarını çekti.

Mehmet AL
Son Güncelleme: 04.06.2016 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81