banner29

Bütün Darbelere Ve Darbecilere Lanet Olsun

Türkiye ve Demokrasinin gelişmediği ülkelerde sık sık antidemokratik yollarla halkın seçmiş olduğu hükümetlere karşı silah ve şiddet kullanılarak zorla işbaşından uzaklaştırlmasına cumhuriyet döneminde 1950'den sonra her 10 senede bir askeri bir darbeye şahit olduk. 15 Temmuz 2016'da yaşanan kesinlikle bir darbe girişimi değil,ABD ve İsrail destekli bir işgal hareketi idi. Halkımız bunu gördüğü için canını dişine takarak bu işgale izin vermedi.

Bütün Darbelere Ve Darbecilere Lanet Olsun
Ancak 15 Temmuz 2016'da olan darbe girimi değil CIA ve MOSSAD Destekli bir işgal girişimi idi   

Darbeleri ve darbecileri tanıyan halkımız 15 Temmuz 2016'da yaşanan durumun daha önce emir komuta zinciri içinde siyasilerin ülkeyi  adil ve doğru bir şekilde yönetemediği ve kaosun olduğu 1960'da, 1970'de, 1980'de ve 1997 de yaşanan Post modern darbede durum 15 Temmuz 2016'dan çok farklı idi.   

Halkımız 15 Temmuz 2016'da ABD,İsrail ve FETÖ'ye Dersini Verdi

ABD İstihbarat örgütü CIA ve İsrail'in İstihbarat örgütü MOSAD'ın yıllardır koruyup kolladığı Fettulah Gülen hem kendi adamlarının deşifre olmaması hem de İsrail'in 100 sene önce yaptığı planda önce Irak,Sonra
Suriye,akabinde İran son olarak da Türkiye'yi bir kaosun içine alarak Arz-ı mevud dediği en geniş sınırlarına ulaşmak için FETÖ'yü maşa olarak kullanmaya kakltı.

Halkımız 15 Temmuz 2016'da yapılmak istenenin darbe olmadığına inandığı için şehadeti ve gaziliği göze alarak şer güçlerin yappmak istediği işgal hareketine göz yummadı.

AK PARTİ Ve Erdoğan'ın eksik ve hataları olabilir ancak bu eksiklikler işğali gerektirmez...

Siyasiler hatalarının bedelini sandıkta alacakları oylar ile öder. Elbette ki her siyesi oluşum  doğar,yaşar ve ölür.

Ak Parti'de ilelebet yaşayacak bir varlık olmadığı gibi kurucusu Recep Tayyip Erdoğan'da ülke için hizmetini yaptıktan sonra seçmen yeni bir siyasi partiye vazife vereceğim diyene kadar görevini yapacaktır.

İstanbul seçmeni 25 sene önce İstanbul'a hizmet etme göevini Erdoğan'a vermişti. 31 Mart ve 23 Haziran'da bu görevi bu kezde Ekrem İmamoğlu'na verdi. Eğer bu ülkede  demokrasi  varsa herkes buna göre hereket etmelidir. 

Hiç bir darbeci ve hiç bir darbe artık halkın oyları ile iş başına getirdiği siyasileri görevden almaya kalkamaz.

Şehitlerimizi  rahmetle yad ediyoruz

Bundan tam 3 sene önce 15 Temmuz 2016'da ülkemizde yapılmak istenen hain darbe girişimine izin vermemek için can siperane direnirken hainlerin bomba,kurşun ve tankları tarafından şehit edilen 254 vatan evladını rahmetle anıyoruz.

Yine bu hain kalkışma esnasında gazi olan 2.000 den fazla kahramana da sağlık ve uzun ömürler dileriz.

Rabbim ülkemizi  her türlü şerre karşı korusun.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTAH)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35