logo

Bursluluk Sınavı Birincisi Çubuk’tan Çıktı

Bursluluk Sınavı Birincisi Çubuk’tan Çıktı

Çubuk Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Melike Zülal Ceyhan, Devlet Bursluluk Sınavında 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı ve Türkiye birincisi oldu.
Emeklerinin güzel sonuçlar vermesinden mutlu oldukları belirten Okul müdürü Muharrem Tuncel: “ Öğrencimiz Melike Zülal Ceyhan, Devlet Bursluluk Sınavında 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı ve Türkiye birincisi oldu. Önceki yıllarda da Liselere Geçiş Sınavlarında Türkiye birincileri çıkartan okulumuz, bu yılda bursluluk sınavında şampiyon çıkararak başarıyı geleneğe dönüştürdü. Başarı ekip işidir. Biz güçlü bir ekibiz. Kocaman ailemiz fedakar yönetici ve öğretmenlerimize emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başarısından dolayı öğrencimizi, ailesini ve büyük katkıda bulunan okul öğretmenlerini tebrik ederim.” dedi.
Melike Zülal Ceyhan’nın babası Halim Ceylan ise: “Ham dolsun, kızım Melike, İOKB sınavında tüm soruları doğru cevaplayıp, 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olarak bize bu gururu yaşattı. Hocalarıma ve eşime şükranlarımı sunarım. Darısı cümle yavrularımıza” dedi.

#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?