TFF 1’nci Lig’in 8’nci haftasında 19 Ekim Cumartesi günü saat 16.30’da lider Ümraniyespor’u konuk edecek Bursaspor, çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil Beyazlı takımın antrenmanı öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, değerlendirmelerde bulundu.

YENİLGİDE FATURA HOCAYA

Futbolda istikrarın önemli olduğunu kaydeden Koşukavak, zor bir süreçten geçtiklerini ancak Süper Lig’e çıkmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederken, “ Hiçbir bahane ve mazeretin ardına sığınamayız. Şehir olarak Süper Lig’i istiyoruz. Eleştiriler de olacak futbolun doğasında var. Galibiyet takıma yazılır mağlubiyetlerde fatura teknik direktöre kesilir. Buna zaten alışkınım” diye konuştu.

SAKATLIKLAR KONUSU

Eksik olan mevkilerde yaşanan sıkıntılarda daha fazla problem yaşadıklarını aktaran Yalçın Koşukavak, “Dar rotasyonlu pozisyonlarda meydana gelen sakatlıkları telafi etmekte zorluk çekiyoruz. Alternatif üretemediğiniz zaman karşılaşmanın içinde hamleleriniz azalıyor. Son dönemde yaşanan 8 sakatlığın 6’sı darbeye bağlı oldu. Antrenmanda hırstan kaynaklanan var. Burak Kapacak ve Recep Aydın’ın farklı” dedi.

RAKİPLER KADROLARI KORUDU

TFF 1’nci Lig’deki rakiplerinin eski kadrolarını koruduğuna dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “Altay’ın ön bölgesinde oynayan futbolcular 2 sezondur beraber oynuyor. İstanbulspor’un 11 oyuncusu da geçtiğimiz yılla aynı. Akhisar, 4 oyuncusunu kadrosunda tuttu. Biz ise tecrübeli ve genç oyuncu harmanlı yepyeni bir ekibiz bunun sorununu bazen yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi