Hava Durumu

Bursasporluluğunuz Bu Kadar mı?

Bursaspor’u 2018-2019 sezonunda Süper Ligden düşüren başkan unvanını kazanan Ali Ay; açıklanan genel kurul kararından sonra Kestel’de ki fabrikası İlay Tekstil girişindeki Bursaspor Bayrağı gönderden neden indirildi?

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2019 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2019 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursasporluluğunuz Bu Kadar mı?


Bursaspor’a tarihinin en kötü üç sezonunu yaşatan ve sonunda Pazar günü Malatyaspor karşısında 2-1 kazanmasına rağmen Süper Ligden düşen Şampiyon apoletli ilk takım olan Bursaspor’da artık her gün ueni bir gelişme yaşanıyor.

Ocak 2016’da başkan seçilen ve hemen ardından Ali Ay’ın Kestel Sanayisindeki fabrikası İlay Tekstilin girişindeki bayrak direklerinden birinin gönderine çekilen Bursaspor bayrağının artık yerinde yeller esiyor.

PAZARA KADAR MI BURSASPORLUSUNUZ?

İlay Tekstil fabrikasının girişindeki dört bayrak direklerinin birisinde Türk Bayrağı, diğer ikisinde ise Bursaspor Bayrağı ve İlay Tekstil Kurumsal Bayrağı dalgalanıyordu. Boş kalan bir direkte ise fabrikaya ziyarete gelen yabancı misafirlerinin ülke bayrakları çekiliyordu.

Ali Ay’ın dün açıkladığı olağanüstü kongre kararından sonra son ana kadar gönderde dalgalanan Bursaspor Bayrağının ne zaman ve neden gönderden indirildiği merak konusu oldu.

Pazar günü alınan kongre kararının ardından bayrağın indirilmiş olması Pazara kadar mı Bursasporlusunuz? Sorusunu akılara getirdi. Haber : Adnan ALP  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.