Bursaspor'da Mesut Mestan başkan oldu! İşte ilk sözleri!

23.06.2019 - 17:16 | Son Güncellenme: 23.06.2019 - 17:16

Bursaspor'da olağanüstü genel kurula tek aday olarak giren Mesut Mestan, yapılan açık oylamada kulübün yeni başkanı seçildi.

Bursaspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda yapılan açık oylama sonucunda seçime tek aday olarak giren Mesut Mestan, yeşil beyazlı kulübün yeni başkanı oldu.

Mesut Mestan başkan seçildikten sonraki ilk açıklamasında, "Bursaspor'a sahip çıktığınız için ve bu zorlu görevi bize layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Mestan, BS TV'ye verdiği röportajda ise şunları söyledi:

"Bursaspor camiasına hayırlı olsun. Tüm kongre üyelerimize teşekkür ediyorum. Esas süreç bundan sonra başlıyor. Bursaspor'u Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz. Daha sonra da Bursaspor'u eski gücüne kavuşturmak"

"Sözleştiğimiz oyuncular var. Transfer tahtamızı açtırmak istiyoruz. Daha sonra transferleri yapacağız ve lige hazır bir şekilde başlayacağız. En az hata ile transferleri yapacağız. İmza aşamasına getirdiğimiz oyuncu ve teknik direktör elbette var."

"Bizim en büyük arzumuz 40-45 bin kombine satılması. Şampiyon olduğumuzda bu bize güç vermişti. Tüm kenti kenetlemeliyiz. Kenetleyelim ki eski günlerimize geri dönelim."

Mesut Mestan, seçim öncesinde Radyospor'da flaş sözler söylemişti.

Senin için hazırladığımız haberler