Advert
as

Bursa'daki Selde Hayatını Kaybeden Aile Defnedildi

Bursa'daki Selde Hayatını Kaybeden Aile Defnedildi

Bursa'nın Kestel ilçesinde, sağanak sonrası meydana gelen selde hayatını kaybedenler Bingöl merkez Gözeler köyünde toprağa verildi.

Bursa Kestel ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle bazı dereler taştı. Meydana gelen sel nedeniyle Bingöllü aile olan 5 kişi hayatını kaybetmişti.

 

Kayacık Mahallesi'nde sel sularına kapılan 5 kişiden Ahmet Bilen, eşi Türkan, kızı Medine, yeğeni Derya ve annesi Nazime Bilen'in cenazesi, cenaze araçlarıyla Bingöl merkeze bağlı Gözeler köyü Haraba mezrasına getirildi.

 

Cenazeleri karşılayan aile bireyleri gözyaşlarını tutamadı. Kılınan cenaze namazının ardından cenazeler toprağa verildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum