Hava Durumu

Bursa'da bugün neler oldu?

Bursa'da bugün yaşanan ve Bursa'yı ilgilendiren önemli gelişmeleri özet şekilde sizler için derledik...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2018 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2018 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bugün neler oldu?

HIRSIZA PANKARTLI ÇAĞRI

Bursa'da arabasının camını kırarak çalınan dizüstü bilgisayarı bulmak için olay yerine pankart asan vatandaşın, hırsıza çağrısı görenleri hayrete düşürdü. Çalınan bilgisayarındaki oğlunun fotoğraflarını isteyen baba, "Arkadaşım sen sadece laptopu değil çocuğumun anılarını da çaldın" yazılı pankart hazırlayarak olayın gerçekleştiği yere astı.

***

6 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜ

Bursa'da madde bağımlısı genç, uyuşturucunun etkisiyle 6 metre yükseklikten dereye düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı genci hastaneye kaldırdı. Kimliği henüz belirsiz gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

***

ERKEK CESEDİ BULUNDU

Bursa'da alkol tedavisi gördüğü hastaneden kaçan şahıs, yol kenarında ölü bulundu. Tedavi gördüğü hastanenin şahsa verdiği bileklikteki 'Kimsesiz' yazısı ise yürekleri sızlattı.

****

CİNAYET ORTAĞI BURSA'DA YAKALANDI

Kocaeli'de eşine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği amcaoğlunu öldüren katile yardım ettiği öne sürülen 1 kişi, Bursa'da yakalandı.  Gözaltına alınan şahsın olayın ardından Bursa'da da bir kişiyi silahla vurarak ağır yaraladığı belirlendi.

***

O AMELİYAT ARTIK BURSA'DA DA YAPILIYOR

Türkiye'de sayılı merkezlerde burundan girilerek yapılan beyin tümörü ameliyatlarına, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başlandı. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Fatih Aydemir, günümüzde endoskopik yaklaşımın hipofiz cerrahisinde daha yaygın olarak kullanıldığını ve daha yüksek başarı oranına sahip olduğunu belirtti.

***

BURSALI TOSUN'UN SON HALİ

Kurduğu Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL'den fazla dolandırıp kaçan Bursalı 'Tosun' lakaplı Mehmet Aydın'ın Brezilya mafyasının da 'dikkatini çektiği' öğrenildi. Bu arada Aydın'ın son görüntüsü de ortaya çıktı. Aydın, ortaya çıkan son fotoğrafında, güneş gözlüğü ve bornozuyla halinden oldukça memnun görünüyor.

***

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.