"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bursa Kitap Fuarı'nda standımız dolup taştı

27 Mart 2017, Pazartesi
Bu yıl 15. kez düzenlenen Bursa Kitap Fuarı’nın son iki günü doldu taştı. Fuara giriş ve çıkışta yoğun kalabalıkların oluşması Bursalıların ilgisinin had safhada olduğunu ortaya koydu.

Fuarda 4. salonda yerini alan Yeni Asya Neşriyat için fuar oldukça verimli geçti. Düzenlenen 3 imza gününde kitap imza rekoru kırıldı. 25 Mart’ta imza günü olan yazarımız Rifat Okyay, Cumartesi günü yeni kitabına da ilginin büyük olduğunu belirterek, katılan herkese teşekkür etti.

Dün sona eren Bursa 15. Kitap Fuarı’nda büyük bir heyecan meydana getiren Yeni Asya Neşriyat standı, diğer yayıncıların da takdirini kazandı.

Okunma Sayısı: 2240
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı