Burdur'da 43 bin 41 öğrenci karne aldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.01.2024 - 15:29, Güncelleme: 19.01.2024 - 15:29
 

Burdur'da 43 bin 41 öğrenci karne aldı

- BURDUR'da 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle 253 okulda 41 bin öğretmen ve 43 bin 41 öğrenci, ara tatile çıktı.
2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanması nedeniyle Kışla İlkokulu'nda düzenlenen törene Vali Türker Öksüz, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 8'inci sınıf ğrencilerine karnelerini veren Vali Öksüz tatilde öğrencilere kitap okumalarını önerdi. Vali Öksüz, Burdur'un eğitim kenti olduğunu belirtti. İlk dönemin yorucu ve zorlu geçtiğini dile getiren Vali Öksüz, "Nihayetinde öğrencilerimiz karnelerini aldı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Onlara destek veren annelerine, babalarına da teşekkür etmek istiyorum. Çünkü onlarda bu dönemde çok büyük fedakarlıkla çocuklarına destek oldu. Eğitim öğretime devam etmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiler. illi Eğitim camiamıza bu süreçteki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz her zamanki gibi öğrencilerimize bir dönem boyunca ilgi, şefkat göstererek eğiterek, öğreterek eğitim sürecine çok önemli katkılarda bulundular. Öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. Burdur'un eğitimde belli bir kaliteyi, başarıyı yakaladığını kaydeden Vali Öksüz, şunları söyledi; "Amacımız eğitimdeki kaliteyi daha yükseklere taşımak. Aralık ayından itibaren BESTE (Burdur'da Etkin Sürdürülebilir, Tamamlayıcı Eğitim) projemizi başlattık. Bu projeyle öğrencilerimizin akademik gelişimlerini hızlandırmak, sosyal kültürel gelişimlerini daha üst noktalara taşımak istiyoruz. Bütün çabamız öğrencilerimizin milli manevi değerlerine sahip çıkan, çağı anlayan, iyi yetişmiş birer insan haline getirmek. Öğrencilerimiz ikinci dönem dinlenmiş olarak gelecekler ve ikinci dönem çok daha başarılı bir dönem olacak. Öğrencilerimize de tatilde dinlenip, kitap okuyarak, çalışmalarını devam ettirerek ikinci döneme hazırlanmalarını tavsiye ediyorum." (DHA)  
- BURDUR'da 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle 253 okulda 41 bin öğretmen ve 43 bin 41 öğrenci, ara tatile çıktı.

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanması nedeniyle Kışla İlkokulu'nda düzenlenen törene Vali Türker Öksüz, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 8'inci sınıf ğrencilerine karnelerini veren Vali Öksüz tatilde öğrencilere kitap okumalarını önerdi. Vali Öksüz, Burdur'un eğitim kenti olduğunu belirtti.

İlk dönemin yorucu ve zorlu geçtiğini dile getiren Vali Öksüz, "Nihayetinde öğrencilerimiz karnelerini aldı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Onlara destek veren annelerine, babalarına da teşekkür etmek istiyorum. Çünkü onlarda bu dönemde çok büyük fedakarlıkla çocuklarına destek oldu. Eğitim öğretime devam etmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiler. illi Eğitim camiamıza bu süreçteki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz her zamanki gibi öğrencilerimize bir dönem boyunca ilgi, şefkat göstererek eğiterek, öğreterek eğitim sürecine çok önemli katkılarda bulundular. Öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Burdur'un eğitimde belli bir kaliteyi, başarıyı yakaladığını kaydeden Vali Öksüz, şunları söyledi;

"Amacımız eğitimdeki kaliteyi daha yükseklere taşımak. Aralık ayından itibaren BESTE (Burdur'da Etkin Sürdürülebilir, Tamamlayıcı Eğitim) projemizi başlattık. Bu projeyle öğrencilerimizin akademik gelişimlerini hızlandırmak, sosyal kültürel gelişimlerini daha üst noktalara taşımak istiyoruz. Bütün çabamız öğrencilerimizin milli manevi değerlerine sahip çıkan, çağı anlayan, iyi yetişmiş birer insan haline getirmek. Öğrencilerimiz ikinci dönem dinlenmiş olarak gelecekler ve ikinci dönem çok daha başarılı bir dönem olacak. Öğrencilerimize de tatilde dinlenip, kitap okuyarak, çalışmalarını devam ettirerek ikinci döneme hazırlanmalarını tavsiye ediyorum." (DHA)

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.