”Burdur keşfedilmemiş bir cennet” | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber ”Burdur keşfedilmemiş bir cennet” | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber
hava 20° Çoğunlukla Bulutlu
DOLAR 32,5381 %% 0.14
EURO 35,0041 %% -0.07
GRAM ALTIN 2.436,43 %% 0,01
ÇEYREK A. 3.983,56 %% 0,01
BITCOIN 64.618,85 %0.334
SON DAKİKA

”Burdur keşfedilmemiş bir cennet”

Son Güncelleme :

15 Nisan 2015 - 23:13

”Burdur keşfedilmemiş bir cennet”

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Geleneksel El Sanatları Sergisi açılışı gerçekleşti. Sergiden sonra vatandaşlara 5 bin kişilik keşkek dağıtıldı.

 

Burdur Belediyesi Fuaye Salonunda gerçekleşen sergi açılışına Vali Hasan Kürklü, Garnizon Komutanı Sayit Koca, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Servet Olpak, daire amirleri, Burdur Belediyesi Huzur Evi Sakinleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Vali Hasan Kürklü ve protokol üyeleri kurdeleyi keserek Geleneksel El Sanatları Sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Vali Kürklü, keçe ile yapılan , kıl testere ile yapılan ahşap oyma, tel kırma, teke yöresine ait efe bez bebekler, 40 yama seccadeler ve ebru sanatı ile yapılan eserlerden oluşan sergiyi gezdi.
 
Sergi
 
Sergiyi gezdikten sonra Vali Hasan Kürklü, gazetecilerin soruları üzerine açıklamada bulundu. Kürklü, “Burdur keşfedilmemiş bir cennet. Bunu hep söylüyoruz. Bir çok turizm zenginliklerimiz var. Doğal, tarihi turizm zenginliklerimiz var. İnşallah bu hafta dolayısı ile ilimizin tanıtımına katkı sağlar diye ümit ediyoruz. Bu noktada hafta boyunca güzel aktiviteler yapılacak. Burdur’dan Kremna ve Sagalassos Yolculuk” isimli bisiklet turumuz var. Burdur tanıtımına katkı sağlayacak şekilde Bucak Kremna ve Ağlasun Sagalassos Antik kentine bisiklet turlarımız olacak. Buna benzer diğer tanıtım faaliyetleri olacak. Burdur’u turizmde hak ettiği noktaya getirmek için el birliği ile çalışacağız.
 
Burdur hakikaten çok güzel özellikleri olan bir ilimiz. Bunu yeterince tanıtabildiğimizin kanaatinde değilim. İnşallah bundan sonra tanıtıma yönelik bir çok faaliyetlerde ağırlık vermeyi düşünüyoruz” diye konuştu.
 
Geleneksel El Sanatları Sergisi 18 Nisan tarihlerine kadar açık kalacak.
 
Serginin açılışından sonra 5 bin kişilik keşkek dağıtıldı.
 
Keşkek Dağıtıldı

türk porno

----- REKLAM -----