> Çınar: ”Halkımıza sözümüz var” |Burdurweb, Burdur Haber, Son Dakika, Çınar: ”Halkımıza sözümüz var” |Burdurweb, Burdur Haber, Son Dakika,
hava
DOLAR 32,2176 %% -0.08
EURO 34,7984 %% -0.06
GRAM ALTIN 2.452,42 %% 0,82
ÇEYREK A. 4.009,71 %% 0,82
BITCOIN 63.042,01 %3.128
SON DAKİKA

Çınar: ”Halkımıza sözümüz var”

Son Güncelleme :

16 Aralık 2014 - 8:59

Çınar: ”Halkımıza sözümüz var”

Ak Parti Burdur İl Başkanı Av. Mehmet Fatih Çınar il yönetimiyle birlikte, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen ilçe kongresi sonucunda Abdullah Aksoy başkanlığında yeni oluşan Gölhisar Ak Parti İlçe teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi.

 
Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural’ın da yer aldığı ziyarette, ilçe teşkilatı tam kadro hazır bulundu. Toplantı tanışma merasimiyle başladıktan sonra, Burdur İl Başkanı Mehmet Fatih Çınar yeni yönetimine hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
 
”BAŞIMIZI HİÇ ÖNE EĞDİRMEDİ”
 
AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Çınar, ziyarette yaptığı konuşmada; “ AK Parti’nin milletin içinden gelen bir parti olduğunu ve tüm teşkilat üyelerinin de sürekli halkla iç içe olması gerekmektedir” dedi. Burdur Ak Parti İl Başkanı Çınar; “öncelikle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Gölhisar’ımızın göstermiş olduğu teveccühlerden dolayı teşekkür ederim. Gölhisar halkımız ve teşkilatlarımız şu ana kadar başımızı hiç öne eğdirmedi. Yükselen bir grafikle partimize sürekli destek oldular” şeklinde ifadelerde bulundu.
 
”HALKIMIZA BİR SÖZÜMÜZ VAR”
 
İl Başkanı Çınar konuşmasının devamında, 2015 Genel Seçimlerinin olduğunu hatırlatarak, “Önümüzdeki seçim, bizim için olduğu kadar Türkiye’nin geleceği için de çok önemli. Bizim halkımıza verdiğimiz bir sözümüz var. Bu seçimlerden alacağımız iyi sonuçlarla halkımıza verdiğimiz yeni Anayasa sözümüzü tutacağız ve halkımızı ülkesini yıllardır içinden çıkılmaz açmazlara sokan darbe anayasasından kurtaracağız. Yeni Türkiye hayalimizin kapısını bu yeni anayasamız açacak. Bu yüzden durmadan, dinlenmeden çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bizim büyük hedeflerimiz var ve bu hedeflere beraberce koşacağız. Ayrıca Gölhisar Belediye Başkanım Dr. Ramazan Canural da yapmış olduğu başarılı çalışmalarla, ulusal basında yer almaktadır. Birbirinde önemli projeleri hayata geçiren Başkan Canural, sosyal hizmet alanında da çok güzel çalışmalar yapmaktadır. Başkanıma bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Son olarak kongremiz sonucunda ilçelerimizde görev alan arkadaşlarımız, partimizi ve ülkemizi bu büyük hedeflere taşıyacak olan isimler olacak. Bu zor göreve talip olduğunuz için hepinizi kutluyor ve teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 
Gölhisar Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Aksoy’da yaptığı konuşmada; “yeni yönetimimizle birlikte enerjik bir şekilde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Her hafta parti binamızda toplanarak, ilçemizin daha iyi yerlere gelmesi için neler yapmamız gerektiği hakkında istişare toplantıları düzenliyoruz. Bu toplantılarımızda Belediye Başkanımız Dr. Ramazan Canural da bizlere katkıda bulunuyor. 2015 genel seçimlerine yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Gölhisar halkımız her zaman olduğu gibi Ak Partimize yine en büyük desteği vereceklerdir. Bundan hiç şüphemiz yok. Ayrıca bu toplantımıza katılarak ziyarette bulunduğunuz için sizlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 
Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural da toplantıda yaptığı açıklamada; “ İl Başkanı Mehmet Fatih Çınar ve yönetiminin yaptığı çalışmaları takdir etmemek mümkün değil. Burdur’da farklı bir yönetim anlayışı oluşturarak herkese örnek oldular. Genç ve dinamik bir yönetim olan Burdur teşkilatımıza ilçemize yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Yeni kurulan ilçe yönetimimizle birlikte her hafta toplanarak, ilçemizin gelişimi için neler yapılması gerektiği hususunda sürekli çalışıyoruz. Gölhisar’ın hak ettiği noktaya ulaşması amacıyla ve yeni Gölhisar’ın inşası için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Yeni Türkiye yolunda çalışmalarımız sürekli büyüyerek devam edecektir” dedi.

----- REKLAM -----