Haberler

Burcu Biricik'in yeni imajı büyük beğeni topladı

Güncelleme:

Son olarak Star TV'de yayınlanan Kuzgun dizisinde Dila karakterini canlandıran Burcu Biricik, yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Güzel oyuncunun yeni imajı takipçileri tarafından oldukça beğenilirken, söz konusu paylaşım adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Barış Arduç'la kamera karşısına geçtiği bir dizinin final olmasının ardından bir süredir ekranlardan uzak olan Burcu Biricik, hayranlarıyla sosyal medya üzerinden iletişim kurmaya devam ediyor. Sık sık paylaşımlar yapan güzel oyuncunun fotoğrafları oldukça beğeniliyor.

YENİ İMAJI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Instagram hesabında 2.1 milyon takipçisi bulunan Burcu Biricik, son olarak yeni imajını paylaştı. Hamiyet Akpınar ve Hüseyin Açıkgöz ikilisinin yeniden oluşturduğu imajı büyük beğeni topladı. Paylaşıma Pelin Akil, Damla Sönmez ve Zeynep Çamcı beğendiklerini belirten emojilerle yanıtlar bıraktı. Burcu Biricik de güzel yorumları için arkadaşlarına teşekkür etti.

Burcu Biricik'in yeni imajı büyük beğeni topladı

Burcu Biricik'in yeni imajı büyük beğeni topladı

Burcu Biricik'in yeni imajı büyük beğeni topladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Biricik Sosyal Medya Barış Arduç Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (13)

Rüknettin dede:

Sakaryalı hatun.Leblebim benim.

10
6
yanıtYanıtla
Rüknettin dedenin torunu:

Kusura bakmayın dedemin aklı dengesi yerinde değil, biz onu bizim evin altındaki ahırda bağlı olarak tutuyoruz, bugün samanı fazla geldi galiba iplerini koparıp kaçmış... :))))

2
2
yanıtYanıtla
Sevimsiz Toruna Cevap:

Şakaysa komik değil. Gerçekse gayriciddi.

yanıt0
yanıt2
CIHAN C:

ŞİZOFREN MİSİNİZ ????NE ALAKA

yanıt3
yanıt1
Manyak:

Cikaramadim gercekten cok degismis

3
0
yanıtYanıtla
anlamadım:

değişiklik nedir?

2
0
yanıtYanıtla
Abi:

Tahta gibi, kadın mı bu?

0
0
yanıtYanıtla
erdal erman amasya:

merhaba ilk gördüğümden olası, hayranım çok müthiş

0
0
yanıtYanıtla
erdal erman amasya:

çok bayıldlm

0
0
yanıtYanıtla
Gerçek mi?:

Aynı Burcu Biricik. . . Yine güzel, yine güzel hep güzel !

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title