Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bunu da gördük! Çok güzel diye işten çıkartıldı!
        1

        Emma Hulse, İngiltere Londra'daki bir TV şirketinde çalışırken "Sen podyumda olmalısın " diyen patronu tarafından işinden kovulduğunu iddia ediyor.

        2

        Mayfair'de yaşayan Hulse'nin sekiz saatlik vardiyasının bitimine yalnızca 5 dakika kala patronu işten ayrılmasını istedi.

        3

        Şirket ise olayı kabul etti. Emma'nın işe kısa bir süre önce katıldığını ve sadece üç aydır çalıştığını söyledi. Şirketin sahibi Adam Luckwell, iddia edilen çalışanın işten çıkarılmasıyla ilgili olarak işlemlerin prosedüre uygun olduğunu belirtti.

        4

        Kovulma olayını anlatan Emma Hulse," Akşam 18:00'e kadar işin bitmesi gerekiyordu. Sabah 09:30'da oraya gittiğimde bana ne yapmam gerektiği anlatıldı" diye belirtti.

        5

        Ardından bağlı bulunduğu ajans tarafından kendisine ihtiyaçlarının kalmadığına dair bir metin aldığını söyleyen Hulse," Konuşmak için müdürün yanına gittiğimde bana 'Model misin?' diye sordu."

        6

        İşteyken sadece ruj sürdüğünü, uygunsuz bir görüntü sergilemediğini anlatan Hulse "Bir tişört ve pantolon giyiyorum. Bunda bir sakınca olduğunu düşünmüyorum" dedi.

        7

        Kıyafetinin uygun olduğunu söyleyen Hulse, bölüm müdürünün kendisinin telefon numarasını aldığını ve bir şeyler içmek istediğini belirttiğini anlattı.

        8

        "Eve gönderildiğim için büyük hayal kırıklığına uğradım. Ne yapacağımı şaşırdım" diyerek üzüntüsünü anlatan Hulse, ilk defa güzel olduğu için işten kovulduğunu için şaşkınlığını belirtti.

        9

        Genç kadın, şirketin belki de sade görünümlü insanlara hitap ettiğini söylerken, bu şekilde değillerse bile işe girmek isteyenlerin dikkatli olması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.