Bülent Uygun resmen açıkladı! İşte yeni adresi....

20.02.2020 - 00:27 | Son Güncellenme: 20.02.2020 - 14:35

Denizlispor'un yeni teknik direktörü kim olacak? Bülent Uygun, Denizlispor ile anlaştı mı? Bülent Uygun kimdir? Mehmet Özdilek'in ayrılmasından sonra Denizlispor'da yaşananlar haberimizde ...

Mehmet Özdilek ile yolları ayırdıktan sonra birçok isimle görüşen Denizlispor, Bülent Uygun'da karar kıldı. Teknik direktör Uygun ise konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ajansspor'a konuşan tecrübeli teknik adam, Yukatel Denizlispor ile henüz anlaşma sağladığını açıkladı. 

Bülent Uygun, "Denizlispor'da Mehmet Özdilek'in sözleşmesi bugün feshedilecek. Yarın saat 13.00'de Denizlispor ile sözleşme imzalayacağız. Her iki taraf için de hayırlı olsun."

Son olarak Kayserispor'u çalıştıran 48 yaşındaki teknik adam, Denizlispor ile anlaşması halinde Kasımpaşa ile yapılacak kritik mücadelede takımın başında yer alacak.

Bülent Uygun 3. teknik direktör olacak

Sezona takımı Süper Lig'e çıkaran şampiyon teknik direktör Yücel İldiz ile başlayan Denizli ekibi 7. hafta deplasmanda alınan 5-1'lik Btc Turk Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrasında İldiz ile yollarını ayırdı.

İldiz'in ardından 8. hafta Fenerbahçe maçıyla göreve başlayan Mehmet Özdilek 22. haftada alınan yenilgisiyle istifa etti. Toplamda 2 hoca ile çalışan Denizlispor'da Bülent Uygun 3. teknik adam olacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler